Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Skoda Vision X Concept: To downsizing της περιπέτειας

Skoda Vision X Concept: To downsizing της περιπέτειας

Η Skoda ετοιμάζει την τρίτη SUV πρόταση της γκάμας της με την μορφή ενός περιορισμένων διαστάσεων και αστικών προδιαγραφών μοντέλου το οποίο θα δώσει αρχικά το στίγμα του από την προσεχή διεθνή ελβετική έκθεση αυτοκινήτου ως πρωτότυπο.


Η τσεχική φίρμα, ετοιμάζει την περαιτέρω επέκταση της SUV γκάμας της με ένα «αστικών προδιαγραφών» crossover το οποίο αρχικά θα δώσει το στίγμα του ως πρωτότυπο από την προσεχή έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο με την προοπτική να μετεξελιχθεί στην τρίτη περιπετειώδη πρόταση της γκάμας της Skoda στο κοντινό μέλλον.

Μέχρι τότε, τo Vision X όπως ονομάζεται το πρωτότυπο, δίνει το στίγμα του μέσω ενός σετ σκίτσων τα οποία αποκαλύπτουν μια πιο τολμηρή μετεξέλιξη του γνωστού σχεδιαστικού κώδικα της Skoda, διανθισμένη με ορισμένα στοιχεία όπως τα δύο τμημάτων φωτιστικά σώματα, οι αναδυόμενες χειρολαβές τα οποία δεν αναμένεται να φτάσουν ως την παραγωγή.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό, κυριαρχεί η γνώριμη αίσθηση απλότητας της Skoda με κυρίαρχα την παρουσία μιας μεγάλης οθόνης για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, ενός ψηφιακού πίνακα οργάνων και την απουσία φυσικών διακοπτών προς όφελος χειριστηρίων αφής.

Επί του παρόντος, η τσεχική φίρμα δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το μηχανικό σύνολο που θα εξοπλίζει το πρωτότυπο αναφέροντας μόνο ότι πρόκειται για ένα υβριδικό σύνολο το οποίο θα φροντίσει να υπενθυμίσει τις προσθέσεις της Skoda για τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της ο οποίος, όπως έχει ήδη ανακοινώσει από plug-in υβριδικές εκδόσεις των Kodiaq και Superb.

Σε ό,τι αφορά ωστόσο τα μηχανικά σύνολα και τα χαρακτηριστικά τα οποία αναμένεται να πλαισιώσουν την έκδοση παραγωγής του Vision X, με δεδομένες τις συνέργειες στον όμιλο VW, αναμένεται να έχει ως αφετηρία την ίδια αρχιτεκτονική με το ήδη γνωστό Seat Arona, αλλά και το επικείμενο αντίστοιχο μοντέλο της VW T-Cross, προσφέροντας ανάλογες επιλογές.

auto.in.gr

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024