Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
KIA Ceed 2018: Με νέα δυναμική και εκδόσεις

KIA Ceed 2018: Με νέα δυναμική και εκδόσεις

Η νέα, τρίτη γενιά του κορεατικού μικρομεσαίου μοντέλου αποκαλύπτει το πρώτο επίσημο δείγμα της και ένα μέρος των πολλαπλών αλλαγών που θα φέρει η νέα εκδοχή του.

H κορεατική φίρμα δίνει το στίγμα της νέας, τρίτης γενιάς του hatchback μοντέλου της το οποίο θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα του στην έκθεση της Γενεύης, τον προσεχή Μάρτιο, συνοδευόμενο μάλιστα από μια νέα έκδοση αμαξώματος η οποία θα δώσει επίσης το παρών στην ελβετική έκθεση.

Για την ακρίβεια, πρόκειται για την wagon έκδοση η οποία έχει ήδη εμφανιστεί ως πρωτότυπο μέσω του Proceed Shooting Brake το οποίο ανέλαβε να αποτυπώσει τις προθέσεις της ΚIA για την νέα γκάμα του Ceed το οποίο, εκτός από τις υπόλοιπες προδιαγραφές της νέας γενιάς του αναμένεται να αλλάξει ελαφρώς και την ονομασία του, υιοθετώντας πεζοκεφαλαία αλλά και εγκαταλείποντας το απόστροφο.

Εκτός από το απόστροφο, το νέο Ceed αναμένεται να εγκαταλείψει και την τρίθυρη έκδοση του, pro’ceed την θέση του οποίου στην γκάμα θα πάρει η πρακτικότερη wagon έκδοση. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι σε δεύτερο χρόνο το νέο Ceed θα αποτελέσει εφαλτήριο και για μια αντίστοιχου μεγέθους περιπετειώδη πρόταση με crossover αισθητική η οποία, σύμφωνα τουλάχιστον με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα ενταχθεί στην γκάμα του μοντέλου.

Σε κάθε περίπτωση, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η τρίτη γενιά του μοντέλου θα επενδύσει σε μια συνολικά πιο σπορ και δυναμική αισθητική όπως άλλωστε αφήνει να εννοηθεί και το πρώτο σκίτσο που έδωσε στη δημοσιότητα η κορεατική φίρμα. Όπως και οι προηγούμενες το νέο Ceed θα αποτελέσει καρπό σχεδιασμού του ευρωπαϊκού κέντρου σχεδίασης της φίρμας στην Φρανκφούρτη.

Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν στοιχεία για τα μηχανικά μέρη και τις προδιαγραφές του νέου Ceed από την πλευρά της KIA ωστόσο με δεδομένες ην εκλεκτική συγγένεια με το ήδη γνωστό μικρομεσαίο μοντέλο της Hyundai, αναμένεται να υιοθετήσει αντίστοιχα σύνολα και κιβώτια με το i30.

Παράλληλα, σαφής αναμένεται να είναι η αναβάθμισή του και σε ό,τι αφορά το εσωτερικό με καλύτερης ποιότητας υλικά και μια μεγαλύτερη οθόνη αφής για τις λειτουργίες του infotainment οι οποίες θα πολλαπλασιαστούν όπως άλλωστε θα συμβεί και με τα συστήματα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024