Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Volvo V60 2018: Ο νέος συνεχιστής της σουηδικής παράδοσης πρακτικότητας

Volvo V60 2018: Ο νέος συνεχιστής της σουηδικής παράδοσης πρακτικότητας

Η σουηδική φίρμα προαναγγέλλει την αποκάλυψη της νέας γενιάς του V60 με ένα teaser video το οποίο αποτίει φόρο τιμής στην wagon παράδοση της Volvo, της οποίας το νέο μοντέλο υπόσχεται να αποτελέσει αντάξιο συνεχιστή.

Η σουηδική φίρμα δίνει το πρώτο δείγμα γραφής της νέα γενιάς του V60 το οποίο, όπως ανακοίνωσε, θα παρουσιαστεί στις 21 Φεβρουαρίου 2018.

Επί του παρόντος, η Volvo δημοσιοποιεί ένα teaser video το οποίο αφού αποτυπώνει την μακρά και σημαντική παράδοση των Σουηδών στην κατηγορία των station wagon, αφήνει να διαφανούν ορισμένα στοιχεία και για τη νέα γενιά του V60.

Σύμφωνα με αυτά, το V60 θα υπακούσει στην ίδια αισθητική με τα νέα μοντέλα των σειρών 60 και 90 προβάλλοντας ένα κομψότερο χαρακτήρα χωρίς φυσικά να απεμπολεί την πρακτικότητά του.

Αντιστοίχως με τις σειρές 90 και 60 θα κινηθεί και σε τεχνολογικό επίπεδο καθώς το νέο V60 θα έχει ως αφετηρία την μεταβλητή αρχιτεκτονική της Volvo, SPA η οποία θα συνδυαστεί με δίλιτρους αποδοτικούς κινητήρες Drive E.

Από την γκάμα του νέου V60 δεν αναμένεται να λείψει και η plug-in υβριδική έκδοση η οποία κατά τις συνήθειες των Σουηδών θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας, αποδίδοντας συνδυαστική ισχύ που θα ξεπεράσει τους 400 ίππους.

Παράλληλα, αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, οι Σουηδοί, όπως και με κάθε νέο τους μοντέλο αναμένεται, να προσθέσουν κάτι νεότερο στο εξοπλιστικό παλμαρέ έξυπνων τεχνολογιών του V60.

auto.in.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024