Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα έκδοση επιδόσεων GSi στα σχέδια της Opel για το Corsa

Νέα έκδοση επιδόσεων GSi στα σχέδια της Opel για το Corsa

Η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε ότι προτίθεται να εμπλουτίσει το δυναμικό επιδόσεων της γκάμας του Corsa με μια νέα GSi έκδοση η οποία θα γεφυρώσει το κενό μεταξύ των απλών εκδόσεων και της κορυφαίας OPC.

H Opel επιβεβαίωσε τα σχέδια της για το λανσάρισμα μιας νέας έκδοσης επιδόσεων για το supermini της, η οποία θα υιοθετήσει τα διακριτικά GSi και θα ακολουθήσει την ίδια συνταγή με τις ομώνυμες εκδόσεις των μεγαλύτερων μοντέλων της φίρμας, ισορροπώντας μεταξύ σπορ χαρακτηριστικών και χρηστικότητας σε καθημερινό επίπεδο.

Η νέα έκδοση θα λειτουργήσει ως ενδιάμεσος σταθμός μεταξύ της κορυφαίας έκδοσης επιδόσεων OPC και των «απλών» εκδόσεων του Corsa και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της από το β΄εξάμηνο του 2018.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά της, αν και επί του παρόντος δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, το Corsa GSi αναμένεται να εφοδιάζεται με ένα μικρότερου κυβισμού κινητήρα βενζίνης σε σχέση με τον 1,6 της OPC έκδοσης.

Επικρατέστερος υποψήφιος είναι ο turbo των 1,4 λίτρων σε μια αναβαθμισμένη εκδοχή η οποία θα ξεπεράσει τους 140 ίππους, διατηρώντας την απαραίτητη απόσταση από την κορυφαία OPC έκδοση των 207 ίππων.

Τις προδιαγραφές του Corsa GSi αναμένεται να συμπληρώσουν μια σειρά βελτιώσεις στο πλαίσιο και την ανάρτηση οι οποίες θα του εξασφαλίσουν δυναμικότερα οδικά χαρακτηριστικά, ενώ δεν θα λείψουν και οι σχεδιαστικές παρεμβάσεις που θα αναλάβουν να τονίσουν τον σπορ χαρακτήρα της έκδοσης, όντας βέβαια ηπιότερες σε σχέση με την OPC έκδοση.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024