Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Peugeot Rifter 4x4 Concept: Στην περιπετειώδη πλευρά των vans

Peugeot Rifter 4×4 Concept: Στην περιπετειώδη πλευρά των vans

Η γαλλική φίρμα, μέσω ενός πρωτότυπου μοντέλου που θα παρουσιάσει στη Γενεύη, δημιουργεί ένα νέο off-road είδος το οποίο εισάγει και τα επιβατικά vans στον κόσμο της περιπέτειας.


Μαζί με την νέα γενιά του μοντέλου που αντικαθιστά το Partner Tepee και τη οποία μαζί με το νέο όνομα επιφυλάσσει μια σειρά από καινοτομίες που φιλοδοξούν να αλλάξουν τα μέτρα της κατηγορίας, η Peugeot θα φιλοξενήσει στο περίπτερο της στην ελβετική έκθεση και μια πρωτότυπη και ακόμα πιο περιπετειώδη εκδοχή του Rifter.

Έτσι, το Rifter 4×4 Concept όπως ονομάζεται, αναλαμβάνει να με ένα πιο pop και παιχνιδιάρικο τρόπο ότι στις διαθέσιμες επιλογές της έκδοσης παραγωγής περιλαμβάνεται και σύστημα τετρακίνησης το οποίο η Peugeot εξέλιξε σε συνεργασία με την Dangel και το οποίο αξιοποιεί και συνδυάζει με αυξημένη κατά 8,0 εκατοστά απόσταση από το έδαφος -και όχι μόνο.

Αναλυτικά το σύστημα τετρακίνησης του concept car προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής του τρόπου μετάδοσης της κίνησης μέσω τριών ρυθμίσεων. Έτσι, υπάρχει η επιλογή της μετάδοσης μόνο στους μπροστινούς τροχούς για περισσότερη αποδοτικότητα, στους τέσσερις τροχούς ή ακόμα και αποκλειστικά στους πίσω τροχούς.

Το πρωτότυπο εξοπλίζεται με diesel μοτέρ ισχύος 130 ίππων και 300 Nm ροπής το οποίο συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ πλην όλων των υπόλοιπων εξωτερικών διαφοροποιήσεων του το γαλλικό concept car διαθέτει και ένα σετ χωμάτινων ελαστικών.

Προς την νέα πιο περιπετειώδη του κατεύθυνση προσανατολίζεται και ο εξοπλισμός ο οποίος περιλαμβάνει σκηνή με στρώμα η οποία τοποθετείται στην οροφή του αλλά και στηρίγματα για ποδήλατα.

auto.in.gr

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024