Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nissan Terra 2018: H SUV μεταμόρφωση του Navara

Nissan Terra 2018: H SUV μεταμόρφωση του Navara

Οι Ιάπωνες δίνουν τις πρώτες συστάσεις για ένα νέο επταθέσιο SUV με αφετηρία το σκληροτράχηλο Navara το οποίο θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Πεκίνου.


H ιαπωνική φίρμα δημοσιοποίησε τις πρώτες εικόνες και πληροφορίες για ένα νέο επταθέσιο SUV μοντέλο το οποίο θα έχει ως οδηγό και αφετηρία το εγνωσμένου κύρους και ικανοτήτων pickup, Navara.

To νέο SUV το οποίο θα ονομάζεται Terra, θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην έκθεση του Πεκίνου τον προσεχή Απρίλιο με την προοπτική να διατεθεί αρχικά στην αγορά της Κίνας, και στη συνέχεια στον υπόλοιπο κόσμο.

Αν και προς το παρόν, η Nissan δεν δημοσιοποιεί στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι το νέο μοντέλο θα μοιραστεί πολλά από τα μηχανικά και μη μέρη από το δημοφιλές pickup, έχοντας ως αφετηρία το ίδιο πλαίσιο σκάλας.

Όπως διευκρινίζει η Nissan, το Terra εντάσσεται στο μεσοπρόθεσμο πλάνο ανάπτυξης M.O.V.E. 2022 το οποίο προβλέπει την ενίσχυση των πωλήσεων της έως και κατά 40% στις κατηγορίες των επαγγελματικών μοντέλων αλλά και των μοντέλων που βασίζονται σε αυτά.

auto.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024