Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Lexus UX 2018: Πληθωρικό... downsizing στην περιπέτεια

Lexus UX 2018: Πληθωρικό… downsizing στην περιπέτεια

Το νέο μικρότερο SUV της Lexus δίνει το στίγμα της εμφάνισής του εντός και εκτός πριν την επίσημη πρεμιέρα του σε μια εβδομάδα από σήμερα.


Η ιαπωνική φίρμα συνεχίζει να συμπληρώνει το παζλ του νέου μοντέλου της το οποίο θα τοποθετηθεί στη βάση της SUV γκάμας της αφού πρώτα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα του στη διεθνή έκθεση της Γενεύης στις 6 Μαρτίου.

Αυτή την φορά, η Lexus έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα που αποκαλύπτει την εμφάνιση του νέου compact crossover της το οποίο, πιστό στην υπόσχεση των Ιαπώνων διατηρεί ένα μεγάλο μέρος της εκκεντρικής σχεδιαστικής γοητείας του πρωτοτύπου που προηγήθηκε.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο δείγμα του εσωτερικού, το UX δείχνει πιο τεχνολογικά ενσυνείδητο σε σχέση με τις μέχρι σήμερα γνωστές προδιαγραφές των μοντέλων της Lexus, διαθέτοντας ένα πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και αυξάνοντας τον αριθμό των χειριστηρίων στο τιμόνι του.

Την εικόνα συμπληρώνει η ευμεγέθης οθόνη του συστήματος infotainment στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας η οποία δείχνει να φιλοξενεί λιγότερους φυσικούς διακόπτες σε σχέση με το ΝΧ προς όφελος και μιας λιγότερο κατακερματισμένης σχεδιαστικής γραμμής.

Οι πλήρεις προδιαγραφές του UX θα αποκαλυφθούν στο πλαίσιο της επίσημης πρεμιέρας του στην έκθεση της Γενεύης, ωστόσο όπως είναι ήδη γνωστό, εφαλτήριο για το νέο μοντέλο θα αποτελέσει η νέα παγκόσμια πλατφόρμα του ομίλου Toyota, TNGA, η οποία θα πλαισιωθεί από κινητήρες βενζίνης και ένα υβριδικό σύνολο το οποίο θα εγγυάται υψηλή ισχύ με μέγιστη αποδοτικότητα.

auto.in.gr

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024