Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέες plug-in υβριδικές προτάσεις από την Mercedes-Benz

Νέες plug-in υβριδικές προτάσεις από την Mercedes-Benz

Aφετηρία έναν τετρακύλινδρο κινητήρα diesel θα έχουν οι νέες plug-in υβριδικές προτάσεις της Mercedes-Benz, οι οποίες και θα πραγματοποιήσουν την επίσημη πρεμιέρα τους στη Γενεύη.


Ένα σημαντικό βήμα προς τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της πραγματοποιεί η Mercedes-Benz παρουσιάζονται στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης δύο νέες plug-in υβριδικές προτάσεις.

Ο λόγος για την C-Class και E-Class, η ιδιαιτερότητα των οποίων έγκειται στο γεγονός ότι το υβριδικό σύστημα που θα τις εφοδιάζει θα αποτελείται από έναν δίλιτρο κινητήρα diesel.

O τελευταίος θα συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 90 Kw, καθώς και με μπαταρίες χωρητικότητας 13,5 kWh, ο οποίες με τη σειρά τους θα εξασφαλίζουν αυτονομία περίπου 50 χιλιομέτρων.

Η μέγιστη συνδυαστική ροπή των 700 Nm θα είναι διαθέσιμη μόλις από τις 1.400 σ.α.λ. και θα καταλήγει στην άσφαλτο με τη συμβολή ενός αυτόματου κιβωτίου εννέα σχέσεων.

Με τις C-Class και E-Class, η Mercedes-Benz περνά oυσιαστικά στην τρίτη γενιά των plug-in υβριδικών συνόλων της, αξιοποιώντας για πρώτη φορά την αποδοτικότητα ενός κινητήρα diesel σε μια τέτοια εφαρμογή.

Ένα νέο plug-in υβριδικό σύνολο αποκτά ωστόσο και η S-Class. Έχοντας ως αφετηρία έναν V6 κινητήρα βενζίνης, η S 560 e υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερη αποδοτικότητα, καταναλώνοντας μόλις 2,1 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Την παρουσία των νέων plug-in υβριδικών μοντέλων στην γκάμα της Mercedes-Benz υποστηρίζει και μια σειρά προηγμένων φορτιστών, οι οποίοι μεταξύ άλλων θα προσφέρουν και τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής για smartphones.

auto.in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024