Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στην παραγωγή το γκολφ καρτ της Mercedes-Benz

Στην παραγωγή το γκολφ καρτ της Mercedes-Benz

Το αμαξίδιο γκολφ με την σφραγίδα της γερμανικής φίρμας περνά στην παραγωγή, φιλοδοξώντας να αποτελέσει μια premium εναλλακτική στα τετράτροχα του είδους.


Πριν περίπου δυο χρόνια, η Mercedes-Benz σε συνεργασία με την Garia, την δανεζικη εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή αμαξιδίων του γκολφ παρουσίασαν μια πιο premium όσο και πιο φουτουριστική εκδοχή του είδους η οποία πλέον τίθεται προς πώληση ξεκινώντας στις ΗΠΑ, από τα 73.000 δολάρια.

Σε ό,τι αφορά τις προδιαγραφές που θα έχουν στη διάθεσή τους, όσοι επιλέξουν την premium εκδοχή των γκολφ αμαξιδίων που θυμίζει το smart fortwo cabrio σε εμπλουτισμένη εκδοχή και στο πνεύμα του αθλήματος που καλείται να υπηρετήσει, το Mercedes Garia Golf, διαθέτει γρίλια που παραπέμπει στο μοτίβο μπάλας γκολφ και περιστοιχίζεται από ένα σετ αιχμηρών φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED, ενώ σε αντίθεση με τα συνήθη χαρακτηριστικά των αντίστοιχων οχημάτων διαθέτει παρμπρίζ και μια οροφή που, αντί του συνήθους υφάσματος, αποτελείται από ανθρακονήματα.

Από το εξεζητημένο αυτό υλικό κατασκευάζεται επίσης και ο αεροδυναμικός διαχύτης του πίσω τμήματος ενώ την εικόνα συμπληρώνουν ένα spoiler, οι μικροί τροχοί με τις πέντε ακτίνες και δύο θέσεις για τσάντες γκολφ τοποθετημένες υπό γωνία για περισσότερη χρηστικότητα κατά την αναζήτηση του σωστού μπαστουνιού.

Στο εσωτερικό, υπάρχει η αδιάψευστη σφραγίδα της Mercedes-Benz η οποία μεταφράζεται σε ένα άνετο lounge κάθισμα επενδυμένο με ακριβό δέρμα κάτω από το οποίο φιλοξενείται ένα μίνι ψυγείο.

Την επιλογή των υλικών του εσωτερικού εκτός από το δέρμα συμπληρώνουν το ξύλο και οι λεπτομέρειες από ανθρακονήματα ενώ στα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά συγκαταλέγεται η οθόνη των του infotainment, όπου εκτός από ενδείξεις σχετικές με τη λειτουργία του αυτοκινήτου, εμφανίζονται χάρτες του γηπέδου γκόλφ, σκορ, εφαρμογή για τον καιρό και τις μεταβολές των καιρικών συνθηκών.

Τα gadgets του γκολφ καρτ της Mercedes-Benz συμπληρώνει η παρουσία Bluetooth και ηχείων, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να αναπαράγει μουσική από το smartphone του.

Σε ό,τι αφορά το κινητήριο σύνολο το γκολφ καρτ εξοπλίζεται με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 14 ίππων και μπαταρίες ιόντων λιθίου. Η αυτονομία διαμορφώνεται σε 80 χλμ. ενώ η μέγιστη ταχύτητα ανέρχεται σε 70 χλμ./ώρα.

auto.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024