Ταχύτερο από μονοθέσιο της F1 το νέο hypercar της McLaren

Ταχύτερο από μονοθέσιο της F1 το νέο hypercar της McLaren
Ένα υβριδικό σύνολο θα εφοδιάζει το νέο hypercar της McLaren, η μέγιστη ταχύτητα του οποίου θα υπερβαίνει τα 391 χλμ./ώρα  
Read hidden
2 φωτογραφίες

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές του νέου hypercar που σύντομα πρόκειται βρεθεί στην παραγωγή, αποκάλυψε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης η McLaren.

Σύμφωνα με τη βρετανική φίρμα, το υπό εξέλιξη BP23 Hyper-GT θα έχει τη δυνατότητα να αναπτύσσει ταχύτητες που θα ξεπερνούν ακόμα και εκείνες ενός μονοθεσίου της Formula 1.

To νέο hypercar θα αποτελέσει, εμμέσως πλην σαφώς, τον διάδοχο της McLaren F1, υιοθετώντας στο εσωτερικό του την τριθέσια διαμόρφωση και την τοποθετημένη στο κέντρο της θέσης οδήγησης.

Δεδομένη, επίσης, θα πρέπει να θεωρείται η επιλογή ενός υβριδικού κινητήριου συνόλου, όπως άλλωστε και οι εκτεταμένες δυνατότητες εξατομίκευσης που θα προσφέρει η βρετανική φίρμα στους πελάτες της.

Ας σημειωθεί ότι τα 106 αντίτυπα του νέου hypercar – ο ίδιος αριθμός αυτοκινήτων είχε παραχθεί και στην περίπτωση της McLaren F1- έχουν ήδη βρει ιδιοκτήτες, οι οποίοι δεν δίστασαν να καταβάλουν το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

auto.in.gr

Κόσμος:  Περισσότερες ειδήσεις
Publish read?
Yes
No