Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηλεκτροκίνητο τετράθυρο coupe από την Audi το 2020

Ηλεκτροκίνητο τετράθυρο coupe από την Audi το 2020

Την προσθήκη ενός αμιγώς ηλεκτρικού, σπορ τετράθυρου coupe στην γκάμα της επιβεβαίωσε η Audi, δίνοντας με ένα teaser το σχεδιαστικό στίγμα του μοντέλου που θα κατασκευάζεται στη Γερμανία από το 2020.

Η γερμανική φίρμα επιβεβαίωσε την παραγωγή ενός αμιγώς ηλεκτρικού grand tourer η κατασκευή του οποίου θα ξεκινήσει στις αρχές της νέας δεκαετίας, στο εργοστάσιο της Audi στο Neckarsulm στο πλαίσιο των σχεδίων της για την παρουσία 20 ηλεκτρικών μοντέλων στην γκάμα της έως το 2025.

Επί του παρόντος, πλην ενός λακωνικού teaser που δίνει το στίγμα της σχεδίασής τoυ ως ενός δυναμικού τετράθυρου coupe, αλλά και των υποσχέσεων του, Rupert Stadler, επικεφαλής της Audi, για υψηλές επιδόσεις οι οποίες «θα οδηγήσουν την Audi Sport στο μέλλον» δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για τις δυνατότητες του νέου μοντέλου που θα υιοθετήσει τα διακριτικά E-Tron GT.

Σε κάθε περίπτωση, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα έχει ως αφετηρία την ίδια αρχιτεκτονική και πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την Porsche Mission E η οποία θα προηγηθεί ημερολογιακά έχοντας πάρει ήδη εισιτήριο για το 2019.

auto.in.gr

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024