Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απόβαση του Hummer H2 SUT στο... κέντρο της Nέας Υόρκης

Απόβαση του Hummer H2 SUT στο… κέντρο της Nέας Υόρκης

Πρεμιέρα, όχι κινηματογραφική αλλά σίγουρα επίσημη, πραγματοποίησε χτες, 10 Απριλίου, το πρωτότυπο Hummer H2 SUT (Sport Utility Truck) έξω από τα κινηματογραφικά studio ΑΒC στο Manhattan της Νέας Υόρκης.

Πρεμιέρα, όχι κινηματογραφική αλλά σίγουρα επίσημη, πραγματοποίησε χτες, 10 Απριλίου, το πρωτότυπο Hummer H2 SUT (Sport Utility Truck) έξω από τα κινηματογραφικά studio ΑΒC στο Manhattan της Νέας Υόρκης.



Ο διεθνούς φήμης ηθοποιός Arnold Schwarzenegger, έφερε άρωμα Hollywood με την παρουσία του στην εκδήλωση και, έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο της GM Βόρειας Αμερικής Ron Zarrella, οδήγησε το πρωτότυπο όχημα στην οδό Broadway, συνοδευόμενος από δύο Hummer H1 με κατεύθυνση τα studios ΑΒC, όπου περίμενε πλήθος κόσμου μαζί με το δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Rudolph W.Giuliani.



Το H2 SUT είναι ένα πρωτότυπο όχημα που βασίζεται στο Hummer H2 SUV (Sport Utility Vehicle), μοντέλο που παρουσιάστηκε πέρυσι και η παραγωγή του oποίου αναμένεται να ξεκινήσει το 2002. Οι υπεύθυνοι της General Motors υπόσχoνται λειτουργικούς και πολυτελείς εσωτερικούς χώρους, στοιχεία που χαρακτηρίζουν, άλλωστε, όπως ισχυρίζονται, όσα οχήματα φέρουν το όνομα Hummer.



Παράλληλα, και με αφορμή την παρουσίαση του πρωτότυπου μοντέλου, η GM ανακοίνωσε τη δωρεά 13 εκατομμυρίων δολαρίων (περίπου πέντε δισεκατομμυρίων δραχμών) στο ίδρυμα Inner-City Games, το οποίο, από την ίδρυσή του το 1991, διοργανώνει σε 14 πολιτείες των ΗΠΑ εκπαιδευτικά προγράμματα και αθλητικές δραστηριότητες.



Σκοπός του φιλανθρωπικού αυτού ιδρύματος -πρόεδρος του οποίου είναι ο δημοφιλής αστέρας του κινηματογράφου Arnold Schwarzenegger- είναι να προστατεύσει, με προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, τους νέους άπορων οικογενειών από τους κινδύνους που εγκυμονεί η ζωή στις μεγαλουπόλεις.



«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε τη συμπαράσταση της GM στο Inner-City Games. Το ίδρυμά μας είναι μία ισχυρή απόδειξη του τι μπορούν να επιτύχουν μαζί οι δημόσιοι και οι ιδιωτικοί οργανισμοί. Με συνεργάτες όπως η GM, θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ευκαιρίες και να παρέχουμε εκπαιδευτικά και αθλητικά προγράμματα σε μη προνομιούχα παιδιά και, παράλληλα, να τους διδάσκουμε αξίες, όπως η πειθαρχία και η αγάπη για τον αθλητισμό» επισήμανε σε δηλώσεις του ο A.Schwarzenegger.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024