Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρεκόρ κερδών για την Toyota το 2000

Ρεκόρ κερδών για την Toyota το 2000

Eξαιρετικά αποτελέσματα παρουσίασε η Toyota Motor Corp το οικονομικό έτος Μάρτιος 2000 – Μάρτιος 2001, καθώς τα κέρδη της ιαπωνικής εταιρείας έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ, στα 7,06 δισεκατομμύρια δολάρια. Τα κέρδη της Toyota αυξήθηκαν κατά 12,1% σε σχέση με το περασμένο έτος, ξεπερνώντας παράλληλα τις προβλέψεις των ειδικών αναλυτών αλλά και τα αντίστοιχα κέρδη της […]

Eξαιρετικά αποτελέσματα παρουσίασε η Toyota Motor Corp το οικονομικό έτος Μάρτιος 2000 – Μάρτιος 2001, καθώς τα κέρδη της ιαπωνικής εταιρείας έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ, στα 7,06 δισεκατομμύρια δολάρια.



Τα κέρδη της Toyota αυξήθηκαν κατά 12,1% σε σχέση με το περασμένο έτος, ξεπερνώντας παράλληλα τις προβλέψεις των ειδικών αναλυτών αλλά και τα αντίστοιχα κέρδη της το έτος 1997-1998.



Η άνοδος των πωλήσεων στη διεθνή αγορά και οι σημαντικές προσπάθειες για μείωση του κόστους παραγωγής ήταν οι κυριότεροι παράγοντες που συντέλεσαν στην επίτευξη κερδών-ρεκόρ από την ιαπωνική εταιρεία.



Τα μοντέλα που πραγματοποίησαν τις περισσότερες πωλήσεις στη διεθνή αγορά ήταν το Vitz (το γνωστό στην ευρωπαϊκή αγορά Yaris), το Estima στην Ιαπωνία και τα Sequoia, Highlander (Κluger V) στις ΗΠΑ.



Χαρακτηριστική, επίσης, είναι η αύξηση κατά 6% των αυτοκινήτων που κατασκευάστηκαν στις παραγωγικές μονάδες της σε όλο τον κόσμο (5,87 εκατομμύρια οχήματα), συμπεριλαμβανομένων όσων κατασκεύασε για την Τοyota η Daihatsu.



Οι ειδικοί αναλυτές εκτιμούν πως φέτος θα είναι μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά, καθώς, χάρη στην αυξημένη ζήτηση στη διεθνή αγορά και στο αδύναμο γεν, αναμένεται να αυξηθούν επίσης οι εξαγωγές.

auto.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024