Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Και η Hyundai εκτός της έκθεσης αυτοκινήτου του Τόκυο

Και η Hyundai εκτός της έκθεσης αυτοκινήτου του Τόκυο

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της διεθνούς έκθεσης η κορεατική φίρμα δηλώνει ότι θα απέχει, απογυμνώνοντας την ιαπωνική διοργάνωση απο την παρουσία μεγάλων κατασκευαστών με ξένη υπηκοότητα .

Χωρίς την παρουσία -και- της Hyundai θα πραγματοποιηθεί το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου (24 Οκτωβρίου – 4 Νοεμβρίου) η Διεθνής Έκθεση του Τόκυο, μετρώντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό απουσιών.



Η Hyundai δεν έχει προς το παρόν επισημοποιήσει γραπτώς την μη συμμετοχή της στην διοργάνωση που μέχρι πρότινος αποτελούσε το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό γεγονός της Ασίας, ωστόσο, τα λεγόμενα του υπεύθυνου για την διοργάνωση της έκθεσης, Toyokazu Ishida, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αμφιβολίας:


Η Hyundai μας κάλεσε την προηγούμενη εβδομάδα και μας επιβεβαίωσε προφορικά την πρόθεσή της να ακυρώσει την συμμετοχή της. Είναι απίστευτο.



Η αποχώρηση της κορεατικής φίρμας συνεπάγεται ότι η ιαπωνική έκθεση θα απομείνει μόνο με τις φίρμες Alpina και Lotus να εκπροσωπήσουν την παγκόσμια σκηνή της αυτοκινητοβιομηχανίας καθώς η Hyundai ήταν το τελευταίο μεγάλο όνομα με χώρα προέλευσης εκτός της Ιαπωνίας που θα συμμετείχε.



Από τους πρώτους που δήλωσαν ότι θα απέχουν από την διεθνή ιαπωνική έκθεση ήταν -για ευνόητους λόγους- οι τρεις μεγάλοι του Detroit, GM, Ford και Chrysler ενώ ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία ανέκαθεν προσείλκυε πλήθος συμμετοχών από όλο τον κόσμο, είναι ότι ακόμα και η συμμετοχή ορισμένων ιαπώνικών αυτοκινητοβιομηχανιών διακυβεύτηκε.


Οι διοργανωτές της έκθεσης δηλώνουν άγνοια για τους λόγους αποχώρησης της Hyundai δεδομένου ότι η κορεατική φίρμα δεν έχει εκδόσει ανακοίνωση ούτε και έχει επιβεβαιώσει γραπτώς την απόφασή της προς τους υπευθύνους της έκθεσης, ωστόσο δημοσίευμα της ιαπωνικής εφημερίδας Mainichi θέλει την απουσία της φίρμας να εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδίου της για περιστολή των δαπανών.


auto.in.gr

Sports in

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Σπουδαία εμφάνιση στην Ουγγαρία και τώρα όλα είναι στο χέρι του!

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup, καθώς ήρθε ισόπαλος 28-28 με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία – Σε μία εβδομάδα (27/4) η ρεβάνς στο Κλειστό της Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024