Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέοι μνηστήρες για τη Saab

Νέοι μνηστήρες για τη Saab

Με την προσθήκη νέων διεκδικητών συνεχίζεται το σίριαλ της εξαγοράς της Saab, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η τυπική προθεσμία κατάθεσης προσφορών που έθεσε η GM.

2

Την ίδια στιγμή που οι ιθύνοντες της Saab επιβεβαίωναν το γεγονός ότι η Spyker αποτελεί το μοναδικό ενδιαφερόμενο για την εξαγορά της σουηδικής φίρμας από την GM, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για την ύπαρξη δύο ακόμη υποψήφιων αγοραστών.

Σύμφωνα με τη σουηδική εφημερίδα Dagens Industri και τις δηλώσεις του γραμματέα του Υπουργείου Βιομηχανίας που φιλοξενεί, υπήρξαν αρκετοί ενδιαφερόμενοι το τελευταίο διάστημα για την Saab και είναι πολύ πιθανό να καταθέσουν, έστω και την τελευταία στιγμή, τη δική τους πρόταση.

Στον αντίποδα, βέβαια, ο Διευθύνων Σύμβουλος της GM επισήμανε ότι κανένας από τους υποψήφιους αγοραστές της Saab δεν έχει καταθέσει επίσημα πρόταση, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι διαθέτει την οικονομική ρευστότητα που απαιτεί η αναδόμηση της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Είναι πολύ εύκολο, δήλωσε χαρακτηριστικά. Απλά εμφανίζεσαι με τα χρήματα και η Saab γίνεται δική σου. Παρόλα αυτά κανείς δεν το έχει κάνει.

Η προθεσμία κατάθεσης προσφορών για τη Saab που έχει θέσει η GM λήγει σήμερα, Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2009, στις 18.00, με τον αμερικανικό όμιλο να δείχνει αποφασισμένος να προχωρήσει τις διαδικασίες τερματισμού της λειτουργίας της σουηδικής φίρμας.

auto.in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024