Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένα βήμα πριν την εξαγορά της Saab βρίσκεται η Spyker

Ένα βήμα πριν την εξαγορά της Saab βρίσκεται η Spyker

H ολλανδική αυτοκινητοβιομηχανία θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, το νέο ιδιοκτήτη της Saab, έχοντας υποβάλει για το σκοπό αυτό πρόταση στην GM αξίας 500 εκατ. δολαρίων.

2

Πιθανό θα πρέπει να θεωρείται το ενδεχόμενο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου, να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα,Δευτέρα 25 Ιανουαρίου,η οριστική απόφαση της GM για το μέλλον της Saab.



Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, η Spyker είναι αυτή που κερδίζει τη μάχη της διεκδίκησης της Saab, έχοντας ήδη υποβάλλει πρόταση στην GM αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων.



Ανεπιβεβαίωτες, μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως στο μουσείο της σουηδικής φίρμας στο Trollhattan έχει ήδη προστεθεί ένα τετράτροχο της Spyker, στα πλαίσια της επικείμενης εξαγοράς της Saab από την ολλανδική αυτοκινητοβιομηχανία.



Το ενδεχόμενο πώλησης της Saab στην Spyker φαίνεται να αποδέχεται και ο έτερος διεκδικητής της φίρμας, εκπρόσωπος του οποίου ανέφερε χαρακτηριστικά ότιοι Ολλανδοίείναι αυτοί που βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση.



Σημαντικά βήματα προόδου στη διαδικασία διαπραγμάτευσης της GM με την Spyker πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, όταν εκπρόσωποι των δύο πλευρών συναντήθηκαν στην Στοκχόλμη.



Όπως προαναφέραμε, η πρόταση της Spyker προς την GM φτάνει σε αξία τα 500 εκατομμύρια δολάρια, από τα οποία τα 325 εκατ. αντιστοιχούν σε προνομιακές μετοχές του Ολλανδού κατασκευαστή.



Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επαφές μεταξύ της GM και της Spyker συνεχίζονται, ώστε να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες για την πώληση της Saab και των εργοστασίων παραγωγής, την ίδια στιγμή που οι εταιρείες εκκαθάρισης περιμένουν το πράσινο φως για τη συνέχιση των αντίστοιχων διαδικασιών.


auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024