Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι μέτοχοι της Spyker Cars NV ενέκριναν την συμφωνία για την Saab

Οι μέτοχοι της Spyker Cars NV ενέκριναν την συμφωνία για την Saab

Με την βούλα των μετόχων της Spyker ολοκληρώθηκε ακόμα μια τυπική διαδικασία που εκκρεμμούσε εν όψει της υπογραφής της καταληκτικής συμφωνίας μεταξύ της GM και της ολλανδικής αυτοκινητοβιομηχανίας γαι την εξαγορά της Saab.

2

Στην κεκλεισμένων των θυρών συνέλευση μετόχων της Spyker Cars NV που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, επικυρώθηκεκαι επισήμως από την πλευρά της ολλανδικής αυτοκινητοβιομηχανίας η εξαγορά της Saab από την GM έναντι 74 δισεκατομμυρίων δολαρίων όπως προβλεπόταν από την συμφωνία που υπογράφηκε πριν δύο εβδομάδες.



Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Spyker Cars NV ο οποίος κοινοποίησε το αποτέλεσμα της συνέλευσης που συγκλήθηκε ακριβώς για αυτόν τον σκοπό η ενοποιημένη εταιρεία Spyker-Saab θα ανήκουν στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και της Στοκχόλμης, γεγονός που σημαίνει ότι η Spyker δεν θα υπάγεται πλέον στο Χρηματιστήριο της χώρας καταγωγής της.



Παράλληλα, όπως γνωστοποίησε ο επικεφαλής της ολλανδικής αυτοκινητοβιομηχανίας ήδη έχουν εξασφαλιστεί τα 50 εκατομμύρια δολάρια που απαιτούνται σε πρώτη φάση για την επισφράγιση της συμφωνίας με την GM. Η δεύτερη δόση ύψους 24 εκατομμυρίων δολαρίων θα καταβληθεί τον Ιούλιο του 2010.





auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024