Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εγκρίθηκε το ευρωπαϊκό δάνειο που θα οδηγήσει την Saab στην Spyker Cars NV

Εγκρίθηκε το ευρωπαϊκό δάνειο που θα οδηγήσει την Saab στην Spyker Cars NV

Ένα βήμα πιο κοντά στην νέα της ιδιοκτησία βρίσκεται η Saab καθώς εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων το δάνειο ύψους 400 εκ. ευρώ που τυπικά έπρεπε να προηγηθεί της καταληκτικής συμφωνίας μεταξύ GM και Spyker για την εξαγορά της σουηδικής φίρμας

2

Μετά την επικύρωση της απόφασης για την εξαγορά της Saab, από τη συνέλευση μετόχων της Spyker Cars NV αίρεται και το τελευταίο τυπικό εμπόδιο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ της GM και της ολλανδικής αυτοκινητοβιομηχανίας.



Ο λόγος για το δάνειο ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Eπενδύσεων το οποίο η Spyker Cars NV είχε θέσει ως άτυπη προϋπόθεση για την υπογραφή της καταληκτικής συμφωνίας σχετικά με την εξαγορά της Saab με την GM.



Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με ανακοίνωσή της την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010 ενέκρινε το εν λόγω δάνειο που θα εξασφαλίσει την βιωσιμότητα της Saab υπό την νέα της ιδιοκτήτη Spyker Cars NV.




Η ΕΤΕ επιβεβαιώνει την έγκριση για παροχή δανείου ύψους 400 εκ. ευρώ στην SAAB Automobile AB καθώς και την διαδικασία ολοκλήρωσης της συμφωνίας για την εγγύηση του με την αρμόδια σουηδική υπηρεσία αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξεδόθη από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.


auto.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024