Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γενεύη 2010: Καθ΄οδόν η εξαγορά της Volvo

Γενεύη 2010: Καθ΄οδόν η εξαγορά της Volvo

Εντός χρονοδιαγράμματος εξελίσσονται οι διαδικασίες για την πώληση της σουηδικής φίρμας στην κινεζική Geely όπως επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της σουηδικής φίρμας από την έκθεση της Γενεύης.

2

O επικεφαλής της Volvo Stephen Odell έσπευσε από την ελβετική έκθεση να καθησυχάσει τις ανησυχίες που πυροδοτήθηκαν από τις Κασσάνδρες του χώρου της που είδαν αντιστοιχίες στις περιπτώσεις της πρόσφατης κατάρρευσης της συμφωνίας για την πώληση της Hummer και της επικείμενης συμφωνίας εξαγοράς της σουηδικής φίρμας από την κινεζική Geely.




Δεν έχει αλλάξει κάτι… η υπογραφή της συμφωνίας προβλεπόταν πριν το τέλος του πρώτου τριμήνου. Βρισκόμαστε στις 2 Μαρτίου άρα στον τελευταίο μήνα του τελευταίου τριμήνου, δήλωσε ο S. Odell από την Γενεύη λέγοντας με τον τρόπο του ότι η συμφωνία με την Geely βρίσκεται εντός χρονοδιαγράμματος.



Όσον αφορά τους παραλληλισμούς με την περίπτωση της Hummer, ο επικεφαλής της Volvo διευκρίνισε ότι οι δύο συμφωνίες έχουν τόσες διαφορές μεταξύ τους που είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρει κανείς κοινά στοιχεία, και να προβεί σε συγκρίσεις.



Η θέση της GM είναι διαφορετική από αυτήν της Ford και η Ηummer είναι αναμφισβήτητα διαφορετική από την Volvo. Υπάρχουν θεμελιώδεις διαφορές τόνισε ο επικεφαλής της σουηδικής φίρμας.



auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024