Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον υβριδικό χορό θα μπει -και- η Fiat

Στον υβριδικό χορό θα μπει -και- η Fiat

Οι διάδοχοι των Multipla και Idea θα αποτελέσουν τους πρώτους υβριδικούς εκπροσώπους του ομίλου αναφέρει Ιταλίδα αξιωματούχος, επικαλούμενη σχόλια του Sergio Μarchionne.

Μετά την ανακοίνωση για το ηλεκτρικό 500αράκι το οποίο θα κατασκευάζεται από την Chrysler και θα διατεθεί στις ΗΠΑ, η Fiat φαίνεται να μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο να εμπλουτίσει την ευρωπαϊκή γκάμα της με υβριδικά μοντέλα, όπως αποκάλυψε ο Sergio Marcionne στην ετήσια συνέλευση μετόχων του ιταλικού ομίλου.



Ο επικεφαλής των Fiat – Chrysler αρνήθηκε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες όσον αφορά το υβριδικό μέλλον των ιταλικών μοντέλων, λέγοντας ότι περισσότερες λεπτομέρειες γι΄ αυτά θα ανακοινωθούν μαζί με το πενταετές πλάνο της Fiat για το 2010-2014, το οποίο θα παρουσιαστεί στις 21 Απριλίου.



Νωρίτερα όμως η Mercedes Bresso, Ιταλίδα αξιωματούχος, επικαλούμενη σχόλια του ίδιου του Sergio Marchionne σε συζήτησή τους, δήλωσε ότι τα πρώτα υβριδικά μοντέλα του ιταλικού ομίλου θα είναι οι διάδοχοι των μοντέλων Multipla και Idea.



Σύμφωνα με τις δηλώσεις της τα υβριδικά πολυμορφικά μοντέλα θα κατασκευαστούν στο εργοστάσιο Mirafiori της Fiat στο Tορίνο, όπου -όπως γνωστοποιήθηκε από την Fiat- θα παράγονται και οι συμβατικές εκδοχές τους από το 2011.






auto.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024