Τρίτη 14 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η FIA απορροφά τους

Η FIA απορροφά τους «κλυδωνισμούς» του WRC

Η Ομοσπονδία προσπαθεί να διασφαλίσει ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2012 θα ξεκινήσει κανονικά και ότι το σπορ θα έχει μακροχρόνιο εμπορικό μέλλον, μετά τα οικονομικά και νομικά προβλήματα της εταιρείας που αγόρασε φέτος τα εμπορικά δικαιώματα του σπορ.

Με τον πρώην συνοδηγό και άνθρωπο των ράλι Jean Todt στον θώκο της, η FIA ξεκαθάρισε ότι θα υποστηρίξει πλήρως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, ώστε να διεξαχθεί ομαλά το 2012 μετά τα οικονομικά και νομικά προβλήματα που αντιμετώπισε πρόσφατα η εταιρεία που κατέχει τα εμπορικά δικαιώματα του σπορ.

Η εταιρεία Convers Sports Initiatives αγόρασε μέσα στο 2011 τη North One Sport, η οποία προάγει εμπορικά το WRC. Πρόσφατα η CSI πέρασε σε οικονομική διαχείριση. Ο ιδιοκτήτης της, ο Ρώσος Vladimir Antonov, μαζί με τον συνεταίρο του Λιθουανό Raimondas Baranauskas, συνελήφθησαν πρόσφατα με την υποψία για απάτη και υπεξαίρεση χρημάτων.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Η FIA είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει το μακροχρόνιο εμπορικό μέλλον του πρωταθλήματος και θα κάνει κάθε προσπάθεια για να δομήσει τη μελλοντική του σταθερότητα.

Η FIA εργάζεται για να συντάξει ένα άμεσο πλάνο, που θα διασφαλίσει ότι όλα τα απαραίτητα στοιχεία της οργάνωσης και της ασφάλειας θα είναι στη θέση τους για το ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς του 2012″.

auto.in.gr

Sports in

UEFA: Μόνο οι αρχηγοί θα επιτρέπεται να μιλούν με τους διαιτητές στο Euro 2024

Η UEFA αποφάσισε να επιτρέπει μόνο στους αρχηγούς των ομάδων να μιλούν στους διαιτητές στο επερχόμενο Euro.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Μαϊου 2024