Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το Hyundai i20 WRC κάνει πρεμιέρα στην Ευρώπη

Το Hyundai i20 WRC κάνει πρεμιέρα στην Ευρώπη

Το αγωνιστικό i20, το αυτοκίνητο με το οποίο η Hyundai ετοιμάζει την επιστροφή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, εμφανίστηκε επισήμως και στην Ευρώπη.

Η πρώτη εμφάνιση του i20 έγινε στην Φρανκφούρτη, όπου ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές του στις εγκαταστάσεις της ADAC, στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.

Μετά το τέλος των δοκιμών και την έκδοση άδειας κυκλοφορίας τα δύο πρωτότυπα (και χειροποίητα στην Κορέα) i20 WRC θα δεχτούν τις πρώτες αλλαγές και θα ξεκινήσουν δοκιμές εκτός των εγκαταστάσεων της ADAC. Στόχος της ομάδας είναι να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ του 2014.

Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του αυτοκινήτου μετά τη στατική του παρουσίαση στην έκθεση αυτοκινήτου της γαλλικής πρωτεύουσας, τον Σεπτέμβριο. Η επόμενη ενημέρωση για την πορεία της εξέλιξης του αγωνιστικού i20, θα γίνει στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, τον ερχόμενο Μάρτιο.

«Καταλάβαμε πως δεν υπήρχε καμία ενημέρωση μετά την έκθεση στο Παρίσι και θέλαμε να οργανώσουμε κάτι ιδιαίτερο. Έτσι μεταφέραμε τα δύο πρωτότυπα στην Ευρώπη για να δείξουμε τι έχουμε καταφέρει ως τώρα» επεσήμανε σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος Τύπου του γερμανικού σκέλους της Hyundai.

auto.in.gr

Sports in

Τι είπε ο προπονητής της Φιορεντίνα για τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Conference League

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μίλησε για τον Ολυμπιακό που είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του στον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024