Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ράλλυ Αυστραλίας 2013: Αύξησε τη διαφορά ο S. Ogier, στο τέλος της δεύτερης ημέρας

Ράλλυ Αυστραλίας 2013: Αύξησε τη διαφορά ο S. Ogier, στο τέλος της δεύτερης ημέρας

Οδηγώντας αλάνθαστα και χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα, ο Sebastien Ogier οδηγεί το Ράλλυ Αυστραλίας, αυξάνοντας τη διαφορά του από τον Mikko Hirvonen που ακολουθεί στη δεύτερη θέση.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε για τον Sebastien Ogier, η δεύτερη ημέρα του Ράλλυ Αυστραλίας. O Γάλλος, με VW Polo R αύξησε τη πρωτοπορία του στην κορυφή έχοντας 20 δευτερόλεπτα διαφορά από τον Mikko Hirvonen.

O S. Ogier κέρδισε και την ένατη Ειδική Διαδρομή και έχασε την δέκατη για ένα δέκατο του δευτερολέπτου από τον team mate του, Jari Matti Latvala.

«Ήταν μια τέλεια ημέρα. Νομίζω ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα εξασφαλίσω μαθηματικά τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο μου», ήταν η δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου.

«Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και η οδήγηση ήταν καλή. Αύριο έχουμε πιο γρήγορες και φαρδύτερες Ειδικές, τις οποίες προτιμώ», πρόσθεσε ο Γάλλος.

Ο Mikko Hirvonen, με Citroen DS3, είναι ο κύριος αντίπαλος του S. Ogier. Ο Φινλανδός επίσης δεν αντιμετώπισε πρόβλημα και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση, ύστερα από μια δυνατή κόντρα με τον team mate του, Kris Meeke.

O Βρετανός, που προσωρινά αντικατέστησε τον Dani Sordo, έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση. Μέχρι την ένατη Ε.Δ. ήταν τρίτος. Στην τελευταία Ε.Δ. της ημέρας το Citroen DS3 έμεινε για λίγο κολλημένος στη γραμμή της εκκίνησης. Έχασε 10 δευτερόλεπτα και αυτό του κόστισε μία θέση και έτσι ο Thierry Neuville είναι πλέον τρίτος.

Η νίκη του Jari Matti Latvala στην δέκατη Ε.Δ. αναπτέρωσε τις ελπίδες του για τη συνέχεια του Ράλλυ.

Ο Mads Ostberg, στην έκτη θέση, παραπονέθηκε για την απόδοση του Ford Fiesta RS. «Η ροπή δεν είναι η ίδια. Έχω την αίσθηση ότι καθυστερεί πολύ ο κινητήρας έως ότου δώσει δυνατό τράβηγμα. Οδηγούσα στο όριο χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο», σχολίασε ο Νορβηγός.

Μάλιστα ήταν πολύ τυχερός αφού στην όγδοη Ε.Δ. χτύπησε το Fiesta του σε ένα βράχο πολύ δυνατά, αλλά κατάφερε να συνεχίσει έχοντας μοναδική απώλεια την αριστερή πόρτα που έμεινε ανοιχτή.

Αρκετή δουλειά θα χρειαστεί το VW Polo R του Andreas Mikkelsen. Ο Νορβηγός είχε κι αυτός δυνατή πρόσκρουση στο αριστερό μέρος του αυτοκινήτου και όπως είπε, καταλάβαινε πως κάτι είχε σπάσει.

Στην όγδοη θέση βρέθηκε ο Evgeny Novikov με Ford Fiesta RS και την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν o Nathan Quinn με ΜΙΝΙ και ο Khalid Al Qassimi με Citroen DS3.

Ράλλυ Αυστραλίας 2013: Τα αποτελέσματα μετά και τη δέκατη Ειδική Διαδρομή

Οδηγός Ομάδα Χρόνος

1. Sebastien OgierVW58:46.6
2. Mikko HirvonenCitroen+20.0
4. Thierry NeuvilleM-Sport Ford+38.1
3. Kris MeekeCitroen+38.6
5. Jari-Matti LatvalaVW+58.2
6. Mads OstbergM-Sport Ford+1:01.7
7. Andreas MikkelsenVW+1:03.8
8. Evgeny NovikovM-Sport Ford+1:09.2
9. Nathan QuinnItalia MINI+4:02.6
10. Khalid Al QassimiCitroen+4:41.4

auto.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024