Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ράλλυ Αυστραλίας 2013: Πρώτος ο S. Ogier, ξεκαθάρισε η εικόνα στην κορυφή μετά τη 16η Ε.Δ.

Ράλλυ Αυστραλίας 2013: Πρώτος ο S. Ogier, ξεκαθάρισε η εικόνα στην κορυφή μετά τη 16η Ε.Δ.

Με τον Sebastien Ogier να ξεμακραίνει στην κορυφή και τους Mikko Hirvonen και Thierry Neuville να σιγουρεύουν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, ολοκληρώθηκε η τρίτη ημέρα του Ράλλυ Αυστραλίας.

Με το ένα χέρι κρατάει τον πρώτο τίτλο του στο WRC ο Sebastien Ogier. O Γάλλος, με VW Polo R, μετά το τέλος της τρίτης ημέρας, οδηγεί τον αγώνα έχοντας 46 δευτερόλεπτα διαφορά από τοCitroen DS3 του Mikko Hirvonen.

Η απόλυτη επικράτηση του S. Ogier αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα, καθώς ήταν νικητής και στις έξι Ειδικές Διαδρομές της ημέρας.

Ο Mikko Hirvonen έκανε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στις τρεις πρώτες Ε.Δ. της ημέρας και διατηρείται σταθερά στη δεύτερη θέση. Στις υπόλοιπες τρεις Ε.Δ., ο Thierry Neuville ανέβασε ρυθμό και ήταν αυτός που έκανε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο.

Έτσι σιγούρεψε την τρίτη θέση, καθώς απέχει 36 δευτερόλεπτα από τον τέταρτο, Jari Matti Latvala, ενώ ελπίζει σε κάποιο λάθος του Mikko Hirvonen για να κερδίσει ακόμη μία θέση.

Ο Chris Meeke, ενώ ξεκίνησε την ημέρα από την τέταρτη θέση, είχει ατύχημα. Όμως, στην 13η Ε.Δ. είχε έξοδο από το δρόμο και το Citroen DS3 έκανε τουλάχιστον έξι τούμπες προτού ακινητοποιηθεί. Ο ίδιος και ο συνοδηγός του βγήκαν από το αυτοκίνητο χωρίς να έχουν πάθει το παραμικρό.

Μάχη γίνεται για την πέμπτη θέση, την οποία κατέχει ο Andreas Mikkelsen αλλά με διαφορά μόλις 2,5 δευτερόλεπτα από τον Mads Ostberg.

Σχεδόν τέσσερα λεπτά πιο πίσω, στην έβδομη θέση βρίσκεται ο Ρώσος Evgeny Novikov, ο οποίος έχασε πολύ χρόνο καθώς είχε σκασμένο λάστιχο.

Ο Nathan Quinn βλέπει τον αγώνα να εξελίσσεται ικανοποιητικά φέρνοντας το MINI στην όγδοη θέση. Μέτρια απόδοση είχε μέχρι στιγμής ο Khalid Al Qassimi με το Citroen DS3 να βρίσκεται στην ένατη θέση, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει ο Abdulaziz Al-Kuwari από την κατηγορία WRC2.

Ο Robert Kubica δεν είχε συμμετοχή στο Ράλλυ Αυστραλίας καθώς αγωνίζεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στην πατρίδα του την Πολωνία.

Ράλλυ Αυστραλίας 2013: Τα αποτελέσματα μετά και την 16η Ειδική Διαδρομή

Οδηγός Ομάδα Χρόνος

1. Sebastien OgierVW2.14:53.9
2. Mikko HirvonenCitroen+45.9
3. Thierry NeuvilleM-Sport Ford+1:11.4
4. Jari-Matti LatvalaVW+1:47.6
5. Andreas MikkelsenVW+2:10.8
6. Mads OstbergM-Sport Ford+2:13.3
7. Evgeny NovikovM-Sport Ford+6:36.6
8. Nathan QuinnItalia Mini+9:10.8
9. Khalid Al QassimiCitroen+10:23.0
10. Abdulaziz Al-KuwariQatar Ford+12:00.1

auto.in.gr

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024