Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
WRC: Αλλαγή στρατηγικής από τον επιρρεπή στα λάθη R. Kubica

WRC: Αλλαγή στρατηγικής από τον επιρρεπή στα λάθη R. Kubica

Ο τερματισμός θα αποτελέσει τον μοναδικό στόχο του R. Kubica στο προσεχές ράλλυ Αργεντινής, μετά τις συνεχείς εγκαταλείψεις του Πολωνού στους προηγούμενους γύρους του WRC.

Αποφασισμένος να δει στο προσεχές ράλλυ Αργεντινής τη καρό σημαία του τερματισμού δηλώνει ο R. Kubica, θεωρώντας πως ήρθε η στιγμή να αλλάξει τη στρατηγική που ακολουθούσε μέχρι σήμερα.

«Θα προσπαθήσω να αλλάξω τη στρατηγική μου, επιστρέφοντας στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισα τους αγώνες στη αρχή της καριέρας μου στο WRC».

«Οδηγώντας στο χώμα πρέπει να επικεντρωθώ περισσότερο στην επιβίωση και στην ολοκλήρωση του αγώνα και λιγότερο στο πώς θα κινηθώ όσο πιο γρήγορα γίνεται».

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί παράμετροι και εκπλήξεις οι οποίες συχνά ξαφνιάζουν τους λιγότερο έμπειρους οδηγούς. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο πιστεύω ότι κάνοντας μερικά βήματα πίσω δεν πρόκειται να μου κοστίσει κάτι».

«Οι περισσότεροι οδηγοί που αγωνίζονται σε αυτές τις ειδικές για πρώτη φορά συμμετέχουν με λιγότερο ισχυρά αυτοκίνητα. Εγώ οδηγώ ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα του πρωταθλήματος στο πλευρό των καλύτερων οδηγών του κόσμου και σε πρωτόγνωρες για μένα συνθήκες».

«Είναι το κορυφαίο επίπεδο. Θα πρέπει να το θυμάμαι αυτό. Τα πράγματα που συμβαίνουν τώρα δεν είναι αποτελούν μια ευχάριστη εμπειρία, ωστόσο, δεν είναι ασυνήθιστα. Πιστεύω πως η επικράτησή μου στην κατηγορία WRC 2 με τόση μικρή εμπειρία ήταν πολύ πιο ασυνήθιστη».

«Όταν πήρα την απόφαση να συμμετάσχω στα ράλλυ, ήξερα τι έκανα και δεν μπορώ να επιτρέψω στους τελευταίους μήνες να διαγράψουν τα επιτεύγματά μου και τις φιλοδοξίες μου».

«Το ράλλυ Αργεντινής θα αποτελέσει μία ακόμη δύσκολη διοργάνωση για μένα, αλλά ελπίζω ότι θα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα ράλλυ. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος, θέλουμε να φτάσουμε στον τερματισμό», δήλωσε ο R. Kubica ο οποίος συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ με την ομάδα του M. Wilson και τα Ford Fiesta που επιμελείται η M-Sport.

auto.in.gr

Sports in

Η ΚΕΔ όρισε Πορτογάλο διαιτητή Β’ κατηγορίας στη Λεωφόρο – Elite στον «τελικό» του Κλεάνθης Βικελίδης

Με ξένους διαιτητές όλα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Superleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024