Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
WRC: Έναρξη δοκιμών για το νέο Hyundai i20

WRC: Έναρξη δοκιμών για το νέο Hyundai i20

Τις δοκιμές εξέλιξης του νέου i20 ξεκίνησε η Hyundai, με τις πιθανότητες του κορεατικού supermini να προλάβει την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου να παραμένουν περιορισμένες.

Λίγες ημέρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι, το νέο Hyundai i20 φόρεσε την αγωνιστική του περιβολή, ξεκινώντας τις δοκιμές εξέλιξης που θα το οδηγήσουν μέσα στην επόμενη χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.

«Είναι πάντα μια σημαντική στιγμή όταν φέρνεις ένα αυτοκίνητο στον δρόμο για πρώτη φορά και το συγκεκριμένο δεν αποτελεί εξαίρεση».

«Δουλεύουμε για την εξέλιξη του νέου αυτοκινήτου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ αρκετό καιρό τώρα, ωστόσο, μόλις τον προηγούμενο μήνα είχαμε τη δυνατότητα να το τοποθετήσουμε στους τροχούς του».

«Τα δεδομένα και η εμπειρία που έχουμε αποκομίσει από την πρώτη μας σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ έχoυν συμβάλει στη διαμόρφωση της προσέγγισής μας στο νέο αυτοκίνητο».

«Είναι ένα τελείως διαφορετικό αυτοκίνητο σε σχέση με το σημερινό μοντέλο που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, η πλατφόρμα είναι διαφορετική, το μήκος είναι μεγαλύτερο, είναι χαμηλότερο και πιο πλατύ, ενώ διαθέτει νέο κινητήρα, νέο κιβώτιο ταχυτήτων και άλλα μηχανικά μέρη», δήλωσε ο επικεφαλής της κορεατικής ομάδας, Μ. Nandan, προσθέτοντας ότι η Hyundai πρόκειται να συνεχίσει με το σημερινό i20 όσο αυτό χρειαστεί.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024