Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ράλλυ Monte Carlo 2015 – Ημέρα 2η: Στην κορυφή ο S. Ogier, εκτός μάχης ο S. Loeb

Ράλλυ Monte Carlo 2015 – Ημέρα 2η: Στην κορυφή ο S. Ogier, εκτός μάχης ο S. Loeb

Η έξοδος του S. Loeb στην τελευταία ειδική διαδρομή της δεύτερης ημέρας τον θέτει εκτός μάχης. Πρώτος και μάλιστα σε απόσταση ασφαλείας από τον J. Latvala είναι πλέον ο S. Ogier.

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει μετά το τέλος και της δεύτερης ημέρας του Ράλλυ Monte Carlo o S. Ogier. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 κατάφερε να κλείσει την ψαλίδα που τον χώριζε από τον S. Loeb και να περάσει στην πρώτη θέση της κατάταξης, πριν ο Aλσατός «τραυματίσει» κατά τη διάρκεια της 8ης και τελευτάς ειδικής της ημέρας το πίσω δεξί άκρο του Citroen DS3.

Την ατυχία του S. Loeb εκμεταλλεύτηκε τόσο ο J. Latvala όσο και ο A. Mikkelsen, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη και την τρίτη θέσει αντιστοίχως. Πίσω από τα τρία VW Polo R WRC ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του ο O. Tanak με το Ford Fiesta RS WRC της M-Sport.

Η πρώτη πεντάδα συμπληρώνεται από τους M. Ostberg με Citroen DS3 WRC και E. Elyn με Ford Fiesta WRC, ωστόσο, τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του Ράλλυ Monte Carlo έκλεψε ο R. Kubica.

Ο Πολωνός έχοντας χάσει περισσότερα από 10 λεπτά την πρώτη ημέρα του αγώνα, εξαιτίας προβλημάτων στο ηλεκτρικό κύκλωμα του αυτοκινήτου, πίεσε κερδίζοντας τρεις από τις συνολικά έξι σημερινές ειδικές διαδρομές.

Βέβαια, ο R. Kubica δεν κατάφερε να αποφύγει το λάθος, βγαίνοντας εκτός δρόμου στην όγδοη ειδική διαδρομή του αγώνα και προσθέτοντας στις απώλειές του ακόμα 3 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα.

Η συνέχεια δίνεται αύριο με την πραγματοποίηση τεσσάρων ειδικών διαδρομών.

auto.in.gr

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024