Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ράλλυ Μεξικό 2015: Τρία στα τρία για τον ασταμάτητο S. Ogier

Ράλλυ Μεξικό 2015: Τρία στα τρία για τον ασταμάτητο S. Ogier

Την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες τη φετινή σεζόν πανηγύρισε ο S. Ogier στο Μεξικό, θέτοντας από νωρίς τις βάσεις για την κατάκτηση του τρίτου Παγκόσμιου τίτλου.

Τις βάσεις για την κατάκτηση του τρίτου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στην καριέρα του έθεσε ο S. Ogier πανηγυρίζοντας στο Μεξικό την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στη φετινή σεζόν.

Ο Αλσατός οδηγός της VW βρέθηκε από πολύ νωρίς στην κορυφή της κατάταξης, ωστόσο, μέχρι και την 11η ειδική διαδρομή του αγώνα είχε στο κατώφλι του τον πάντα επικίνδυνο J. Latvala, επίσης με VW Polo WRC R.

Με τον Φιλανδό να χάνει στην 12η ειδική διαδρομή τον πίσω αριστερό τροχό, ο S. Ogier δεν δυσκολεύτηκε να παραμείνει στην πρώτη θέση μέχρι και το τέλος του αγώνα, αφήνοντας τους A. Mikkelsen και M. Ostberg να παλεύουν για τη δεύτερη θέση.

Νικητής από τη μάχη για τη δεύτερη θέση βγήκε τελικά ο M.Ostberg με το Citroen DS3, με τον Δανό οδηγό της VW να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσε ο E. Evans, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση της καριέρας του και ο D. Sordo, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο εξαιτίας ενός κλαταρισμένου ελαστικού.

Μετά την τρίτη συνεχή νίκη του S. Ogier στο φετινό πρωτάθλημα και την επικράτησή του στην υπερειδική διαδρομή του Ράλλυ Μεξικό, η απόσταση από τον δεύτερο A. Mikkelsen έφτασε τους 34 βαθμούς.

Ο τέταρτος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στην Αργεντινή την περίοδο 23 έως 26 Απριλίου.

auto.in.gr

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024