Ράλλυ Πορτογαλίας 2015 – Ημέρα 1η: Μικρό προβάδισμα για J. Latvala

Ράλλυ Πορτογαλίας 2015 – Ημέρα 1η: Μικρό προβάδισμα για J. Latvala
Τον Κ. Μeeke αλλά και τους ομοσταυλούς του στην ομάδα της VW θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο J. Latvala στην προσπάθειά του να διατηρηθεί στην πρώτη θέση του Ράλλυ Πορτογαλίας  
Read hidden
Ανοικτό σε κάθε πρόβλεψη παραμένει το αποτέλεσμα του Ράλλυ Πορτογαλίας μετά και την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους του αγώνα.

Ναι μεν ο J. Latvala βρέθηκε από πολύ νωρίς στην κορυφή της κατάταξης, ωστόσο, η διαφορά από τον δεύτερο K. Meeke δεν είναι τέτοια που να επιτρέπει στο Φιλανδό να εφησυχάσει.

Σε αντίθεση με τους Latvlaa και Meeke, o πρωτοπόρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος S. Ogier ήταν αναγκασμένος να μπαίνει πρώτος στις ειδικές διαδρομές του αγώνα χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο S. Ogier είχε ένα κλαταρισμένο ελαστικό γεγονός που τον κράτησε ακόμα πιο πίσω.

Καλύτερη τύχη είχε ο Α. Mikkelsen, ολοκληρώνοντας το πρώτο σκέλος του αγώνα χωρίς απρόοπτα, γεγονός που του επέτρεψε να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο O. Tanak με Ford Fiesta και ο D. Sordo με Hyundai i20.

Αποτελέσματα 1ου σκέλους

1 Jari-Matti Latvala Volkswagen 44m57.1s
2 Kris Meeke Citroen 6.1s
3 Andreas Mikkelsen Volkswagen 9.1s
4 Daniel Sordo Hyundai 12.3s
5 Ott Tanak Ford 14.3s
6 Mads Ostberg Citroen 23.3s
7 Sebastien Ogier Volkswagen 25.6s
8 Hayden Paddon Hyundai 26.0s
9 Thierry Neuville Hyundai 50.3s
10 Robert Kubica Ford 1m01.5s

auto.in.gr

WRC:  Περισσότερες ειδήσεις
Publish read?
Yes
No