Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
WRC: Ο K. Meeke απαντά σε όσους αμφισβητούν το μέλλον του στη Citroen

WRC: Ο K. Meeke απαντά σε όσους αμφισβητούν το μέλλον του στη Citroen

Απαντήσεις σε όσους βιάστηκαν αν αμφισβητήσουν το μέλλον του στη Citroen δίνει ο K. Meeke, δηλώνοντας ανεπηρέαστος από την έξοδο που είχε στο shakedown του Ράλλυ Πολωνίας.

Την έκπληξή του για τις φήμες που κυκλοφορούν και επί της ουσίας θέτουν υπό αμφισβήτηση τη θέση του στην αγωνιστική ομάδα της Citroen εξέφρασε ο K. Meeke.

Η φημολογία γύρω από το μέλλον του Ιρλανδού στη γαλλική ομάδα αναπτύχθηκε μετά την έξοδο που είχε κατά τη διάρκεια του shakedown του Ράλλυ Πολωνίας και τις δηλώσεις του επικεφαλής της Citroen Racing, Υves Matton, περί ανάγκη βελτίωσης του K. Meeke.

«Δείχνει πως είναι της μόδας να αμφισβητούν την καριέρα μου με την πρώτη ευκαιρία. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν με ενοχλεί».

«Μίλησα με την ομάδα και υπήρξε αμοιβαία κατανόηση – αυτό είναι που με απασχολεί».

«Έκανα έναν αξιοπρεπή αγώνα στην Πολωνία, αν μάλιστα δεν είχαμε κάνει λάθος επιλογή ελαστικών τότε ίσως παλεύαμε με τον Hayden για την τέταρτη θέση».

«Κάτω υπό αυτές τις συνθήκες και χωρίς να έχω πραγματοποιήσει δοκιμές πριν τον αγώνα, το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας».

«Για μένα δεν αλλάζει κάτι. Η Φιλανδία είναι ένας υπέροχο μέρος για να οδηγεί κανείς ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, μετά έχουμε τη Γερμανία και την Αυστραλία που επίσης μου αρέσουν».

«Γενικότερα διαθέτω περισσότερη εμπειρία στους αγώνες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο δεύτερο μισό της χρονιάς και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι», δήλωσε ο Ιρλανδός ο οποίος στο φετινό Ράλλυ Αργεντινής κατέκτησε την πρώτη και μοναδική μέχρι στιγμής νίκη της καριέρας του.

auto.in.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024