Συνεχίζονται οι δοκιμές εξέλιξης του Toyota Yaris WRC

Συνεχίζονται οι δοκιμές εξέλιξης του Toyota Yaris WRC
Η αύξηση των μετατροχίων και η αναβάθμιση των αεροδυναμικών βοηθημάτων μαρτυρούν την εναρμόνιση του Yaris WRC στις προδιαγραφές του 2017  
Read hidden
Έχοντας ήδη υιοθετήσει τις τεχνικές προδιαγραφές που θα ισχύσουν το 2017, το Toyota Yaris WRC συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις δοκιμές εξέλιξης.

Το ιαπωνικό supermini με την αναβαθμισμένη αγωνιστική περιβολή του, εντοπίστηκε πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις που διατηρεί η Toyota Gazoo Racing στην κεντρική Φινλανδία.

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα περίπου μιας εβδομάδας, το Yaris WRC επανήλθε στην ενεργό δράση όπου και θα παραμείνει σύμφωνα με τον T. Makinen ως και την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τις δοκιμές. Όλα πάνε πολύ καλά. Οι δοκιμές για εμάς δεν θα σταματήσουν από εδώ και πέρα. Συγκεντρώνουμε όσα περισσότερα δεδομένα μπορούμε και παρακολουθούμε με προσοχή όλους τους τομείς», δήλωσε ο T. Makinen από τη θέση του επικεφαλής της Toyota Gazoo Racing

Σε περίπου δύο εβδομάδες, ένα δεύτερο rally car πρόκειται να δοκιμαστεί σε χωμάτινες ειδικές διαδρομές του ευρωπαϊκού Νότου, ενώ θα ακολουθήσει και τρίτο με ασφάλτινες αυτή τη φορά ρυθμίσεις.

Μέχρι στιγμής το υπό εξέλιξη Toyota Yaris WRC έχει συμπληρώσει περισσότερα από 1.600 χιλιόμετρα δοκιμών, γεγονός που επιτρέπει στην ιαπωνική ομάδα να εστιάσει την προσοχή της στον τομέα της απόδοσης.

auto.in.gr

WRC:  Περισσότερες ειδήσεις
Publish read?
Yes
No