Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
WRC: Νεκρός θεατής στον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος

WRC: Νεκρός θεατής στον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η αγωνιστική σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, καθώς ένας θεατής έχασε τη ζωή του μετά την έξοδο του H. Paddon στην πρώτη ειδική διαδρομή του Ράλλυ του Μόντε Κάρλο.

Με τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου ενός θεατή ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα του εναρκτήριου αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Ο άτυχος άνδρας χτυπήθηκε από το Hyundai i20 του Hayden Paddon λίγο πριν το τέλος της πρώτης ειδικής διαδρομής του Ράλλυ Μόντε Κάρλο.

Ο Nεοζηλανδός οδηγός της κορεατικής ομάδας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να βγει εκτός δρόμου και να χτυπήσει τον θεατή που βρισκόταν στην έξοδο της συγκεκριμένης στροφής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή του αγώνα, ο θεατής μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Νίκαιας όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Το Ράλλυ του Μόντε Κάρλο συνεχίζεται κανονικά, ωστόσο, ο H. Paddon αποσύρθηκε από τον αγώνα, διευκολύνοντας τις έρευνες που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη ώστε να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος θεατής έχασε τη ζωή του το βράδυ της Πέμπτης.

auto.in.gr

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024