Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
WRC: Στην M-Sport παραμένει ο S. Ogier

WRC: Στην M-Sport παραμένει ο S. Ogier

Με την ομάδα της M-Sport θα αγωνίζεται και το 2018 ο S. Ogier, υπερασπιζόμενος τον τίτλο που κατέκτησε τη φετινή σεζόν με το Ford Fiesta του Malcom Wilson.

Την απόφαση να παραμείνει στην ομάδα με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής το 2017 πήρε ο S. Ogier.

Παρά το γεγονός ότι ο Αλσατός αποτέλεσε το μήλο της έριδος για τις περισσότερες εργοστασιακές ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, προτίμησε το Ford Fiesta της M-Sport ώστε να υπερασπιστεί το 2018 τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, o οποίος θα έχει στο πλευρό του τον Elfyn Evans, ξεκαθάρισε πως η απόφασή του δεν είχε να κάνει με τα χρήματα που προβλέποντας από το συμβόλαιό του αλλά με τη χαρισματική προσωπικότητα του επικεφαλής της βρετανικής ομάδας, Malcom Wilson.

Μέχρι τώρα δεν μπoρούσα να μιλήσω γι ‘αυτό επίσημα, αλλά εδώ και αρκετό καιρό ήταν σαφές στο μυαλό μου ότι ήθελα να μείνω με αυτή την ομάδα και την επόμενη χρονιά «, δήλωσε ο Ogier στο Autosport.

«Υπήρξαν πολλά που συζητήθηκαν και πολλά γράφτηκαν για την απόφασή μου και για το πού θα πήγαινα».

«Ξέρω ότι κάποια από αυτά σχετίζονταν μετα χρήματα, αλλά μπορώ να σας πω ότι η επιλογή δεν έγινε μόνο βάσει των χρημάτων».

«Μίλησα και με άλλες ομάδες και έπρεπε να είμαι σίγουρος για την επιλογή μου, όχι από την άποψη των χρημάτων, τα χρήματα δεν μπορούν να «αγοράσουν» ένα μεγάλο αφεντικό και κανείς δεν μου έδωσε την αίσθηση του Malcolm».

«Πιστεύω πραγματικά ότι ο Malcolm αγωνίζεται τόσο σκληρά για να με κρατήσει στην ομάδα, μου αρέσει να δουλεύω μαζί του και με την ομάδα τόσο πολύ», δήλωσε ο S. Ogier.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024