Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χειμερινές δοκιμές F1 - M.Webber:

Χειμερινές δοκιμές F1 – M.Webber: «Ήταν μία καλή ημέρα»

Ο Mark Webber πραγματοποίησε τα πρώτα χιλιόμετρα με την RB8, το μονοθέσιο με το οποίο η Red Bull Racing θα υπερασπιστεί τους παγκόσμιους τίτλους της το 2012.

Παρότι ο Αυστραλός καθυστέρησε να βγει στην πίστα της Jerez όπου πραγματοποιούνται οι πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης της Formula 1, έκλεισε την ημέρα έχοντας στο ενεργητικό του τον 4ο καλύτερο χρόνο.

«Ήταν μία καλή ημέρα. Ένιωσα αμέσως άνετα πίσω από το τιμόνι. Είναι ακόμα νωρίς αλλά μέχρι τώρα, όλα πάνε καλά. Χθες το πρωί καθυστερήσαμε να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα μας διότι περιμέναμε ένα εξάρτημα που άργησε να φτάσει λόγω της ομίχλης στο αεροδρόμιο της πόλης. Καλύψαμε όμως το χαμένο έδαφος, συμπλήρωσα 54 γύρους και στοχεύουμε σε ακόμα καλύτερες επιδόσεις», δήλωσε ο Αυστραλός.

O υπεύθυνος των μηχανικών Ian Morgan, τόνισε πως η καθυστέρηση δεν επηρέασε το πρόγραμμα της ημέρας.

«Μπορεί λόγω αυτής της καθυστέρησης να μη βγήκαμε στην πίστα πριν το μεσημέρι αλλά αυτό δεν άλλαξε κάτι. Το πρωί είχε άλλωστε πολύ κρύο και την πρώτη μιάμιση ώρα θεωρώ πως οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές. Χάσαμε λοιπόν ουσιαστικά μία περίπου ώρα. Όταν όμως ο Mark (Webber) βγήκε στην πίστα, όλα κύλησαν ομαλά και δεν είχαμε αναπάντεχα προβλήματα. Δουλέψαμε πολύ στον προσομοιωτή και σήμερα επιβεβαιώσαμε όλα τα στοιχεία που είχαμε συλλέξει από εκεί. Αυτό ήταν πολύ ευχάριστο και είμαστε πολύ χαρούμενοι από το πώς εξελίχθηκε η ημέρα. Θα συνεχίσουμε τις επόμενες ημέρες με την αξιολόγηση των ελαστικών», σχολίασε ο Βρετανός τεχνικός.

auto.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024