Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Virgin

H Virgin «κατεβάζει» ομάδα στην Formula Ε

H Virgin θα είναι η ένατη από τις συνολικά δέκα ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρώτο πρωτάθλημα της "ηλεκτρικής" Formula το 2014.

Η εταιρεία του Richard Branson επιστρέφει στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, αυτή φορά, κλείνοντας τη συμμετοχή της ως μία από τις 10 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρώτο πρωτάθλημα της «ηλεκτρικής» Formula που ξεκινά το 2014.

Η Virgin Racing Formula E Team θα έχει επικεφαλής τον Alex Tai, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει και επικεφαλής της ομάδας της Virgin στην F1, ωστόσο, αποχώρησε πριν το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

«Είμαι απόλυτα δοσμένος στο concept της Formula E», δήλωσε ο A. Tai, συμπληρώνοντας ότι βρίσκει τη συμμετοχή: «ταιριαστή στην Virgin ως φίρμα».

Ο Richard Branson με τη σειρά του, ιδιοκτήτης της εταιρείας υπογράμμισε τη σημασία που έχει η συμμετoχή της Virgin τόσο για την εικόνα της όσο και για την συγκεκριμένη τεχνολογία.

«Η ανάγκη δημιουργίας γρήγορων, βιώσιμων και αξιόπιστων ηλεκτρικών μονοθεσίων θα συμβάλλει στην ταχεία εξέλιξη της τεχνολογίας, προωθώντας τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε ένα τεράστιο παγκόσμιο κοινό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Την ίδια άποψη για τη συμμετοχή της Virgin εξέφρασε και ο επικεφαλής της Formula E, Alejandro Agag ο οποίος δήλωσε:

«H συμμετοχή μιας παγκόσμιας φίρμας όπως η Virgin με έντονη δραστηριοποίηση σε ό,τι αφορά την τεχνολογική καινοτομία αλλά και με πάθος για τον αθλητισμό, ως μίας από τις δέκα ομάδες της Formula E, είναι ένα συναρπαστικό γεγονός για το πρωτάθλημα, ενώ δείχνει την αφοσίωσή της στην βιώσιμη μετακίνηση».

Μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της Virgin μένει μόλις μία ακόμα θέση κενή για να κλείσουν οι ομάδες για το πρωτάθλημα της Formula E.

auto.in.gr

Sports in

Ιμπόρα: «Έχουμε καταφέρει κάτι πολύ μεγάλο στην Ευρώπη – Ήρθα στον Ολυμπιακό για να γίνω πρωταθλητής»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα δώσει στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024