Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διπλάσιους βαθμούς για τα τρία

Διπλάσιους βαθμούς για τα τρία «τελευταία» GP προκρίνει ο B. Ecclestone

Ο ισχυρός άνδρας της F1 θα ήθελε να προσμετρώνται εις διπλούν οι βαθμοί στους τρεις τελευταίους αγώνες της σεζόν και όχι μόνο στον ένα.

Την επιθυμία του να διπλασιάζονται οι βαθμοί στα τρία τελευταία GP αντί του ενός εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας της F1, Bernie Ecclestone, καθώς, όπως δήλωσε, πιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο θα συντηρείται για περισσότερο το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος.

Παρ΄όλα αυτά όπως, πρόσθεσε, αναγνωρίζει ότι ο νέος αυτός κανονισμός ο οποίος ανακοινώθηκε λίγο νωρίτερα από την FIA, προβλέποντας το διπλασιασμό των βαθμών του τελευταίου αγώνα της σεζόν ξεκινώντας από το 2014, μπορεί τελικώς να μην ισχύσει καθόλου.

«H προσωπική μου άποψη είναι ότι διπλάσιους βαθμούς θα έπρεπε να παίρνουν τα τρία τελευταία GP και όχι ένα. Έτσι, το πρωτάθλημα θα διατηρούσε το ενδιαφέρον του για όλους –οπαδούς και Τύπο- μέχρι τέλους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ωστόσο, ο νέος κανονισμός θα μπορούσε κάλλιστα να ανακληθεί στην επόμενη συνεδρίαση του F1 Strategy Group που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο», πρόσθεσε ο B. Ecclestone για τον νέο κανονισμό που προβλέπει διπλάσιους βαθμούς, από το 2014, για το φινάλε της σεζόν (Abu Dhabi) και ο οποίος ήδη έχει συγκεντρώσει πολλά πυρά από κάθε κατεύθυνση.

auto.in.gr

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024