Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
K. Raikkonen: To setup του μονοθεσίου το βασικό πρόβλημα της Ferrari

K. Raikkonen: To setup του μονοθεσίου το βασικό πρόβλημα της Ferrari

Τις ρυθμίσεις του μονοθεσίου ανέδειξε σε βασικό πρόβλημα της Ferrari o Kimi Raikkonen, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που ήθελαν το σύστημα πέδησης να ευθύνεται για τη μέτρια απόδοση της Scuderia στον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

O Kimi Raikkonen υπερασπίστηκε για μία ακόμη φορά της θέσης του ότι τα γενικότερα προβλήματα στο setup του μονοθεσίου του στέρησαν τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Ο Φιλανδός, μάλιστα, διέψευσε τις πληροφορίες που προήλθαν από το εσωτερικό της ομάδας και φωτογράφιζαν το σύστημα πέδησης ως υπεύθυνο για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Scuderia στο Grand Prix Αυστραλίας.

«Δεν γνωρίζω πώς προέκυψε αυτό, δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το σύστημα πέδησης λειτουργεί σωστά. Κάποιος με ρώτησε μετά τον αγώνα για το αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν αληθεύει κάτι τέτοιο.

Κατά κύριο λόγο θα πρέπει να αλλάξει το setup ώστε να φέρουμε το μονοθέσιο εκεί που επιθυμώ εγώ. Είμαι σίγουρος ότι από τη στιγμή που δημιουργούνται νέα εξαρτήματα, τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα και θα αποκτήσουμε καλύτερη αίσθηση του μπροστινού τμήματος», δήλωσε ο Φιλανδός.

Πάντως, σε ερώτηση για το αν είναι διατεθειμένος να «δουλέψει» στον εξομοιωτή της Ferrari ώστε να λυθούν τα προβλήματα με τις ρυθμίσεις του μονοθεσίου, ο Kimi Raikkonen απάντησε αρνητικά, δηλώνοντας παράλληλα αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στο μέλλον.

«Προφανώς το ξεκίνημα τη ομάδας τη νέα χρονιά δεν είναι το ιδανικό για αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Παρά τις δυσκολίες, πάντως, που αντιμετωπίσαμε στην Αυστραλία, κερδίσαμε κάτι. Τώρα θα πρέπει να «χτίσουμε» πάνω σε αυτό».

«Υπάρχουν πολλοί ικανοί άνθρωποι που δουλεύουν πυρετωδώς. Θα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα ακόμα αλλά είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε», συμπλήρωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024