Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με τον κινητήρα τoυ GP Αυστραλίας στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής ο L. Hamilton

Με τον κινητήρα τoυ GP Αυστραλίας στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής ο L. Hamilton

Τον κινητήρα που τον οδήγησε στην εγκατάλειψη στο GP Αυστραλίας θα χρησιμοποιήσει ο L. Hamilton στις ελεύθερος δοκιμές της Παρασκευής στην πίστα του Sepang.

Την απόφαση να μην χρησιμοποιήσουν έναν νέο κινητήρα στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής του GP Μαλαισίας αλλά εκείνον που οδήγησε τον L. Hamilton στην εγκατάλειψη δύο εβδομάδες νωρίτερα στο Albert Park της Αυστραλίας, πήραν οι άνθρωποι της Mercedes AMG Petronas.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε με σκοπό να ελεγχθεί η ικανότητα του συγκεκριμένου μοτέρ να «βγάλει» χωρίς προβλήματα τον δεύτερο αγώνα, καθώς μια ενδεχόμενη αντικατάστασή του σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος θα περιορίσει πρόωρα τον συνολικό αριθμό των κινητήρων που θα έχει στη διάθεσή του ο L. Hamilton μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Ενημερώθηκα ότι πρόκειται να ξεκινήσουμε με τον κινητήρα του προηγούμενου αγώνα, ωστόσο, δεν γνωρίζω αν θα χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο μοτέρ καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου», δήλωσε ο Βρετανός επιβεβαιώνοντας τις προθέσεις της Mercedes AMG Petronas.

Ο L. Hamilton δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι η αξιοπιστία θα παίξει τον σημαντικότερο ρόλο και στο GP Μαλαισίας, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες που κατά παράδοση επικρατούν στην πίστα της Sepang πρόκειται να δοκιμάσουν τα όρια αντοχής των κινητήριων συνόλων.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024