Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Στενότερη συνεργασία Renault-Red Bull με στόχο την ανάκαμψη

F1: Στενότερη συνεργασία Renault-Red Bull με στόχο την ανάκαμψη

Η απογοητευτική πορεία τους, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 του 2014, ωθεί τις Renault και Red Bull στην πλήρη αναδιατύπωση των όρων της συνεργασίας τους.

To πράσινο φως για την πλήρη αναθεώρηση της συνεργασίας της με την αγωνιστική ομάδα της Red Bull έδωσε η Renault, μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα του πάλαι ποτέ πανίσχυρου συνδυασμού στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.

Η Renault θα αφοσιωθεί πλήρως στην εξέλιξη της μονάδας ισχύος με την οποία τροφοδοτεί την Red Bull Racing και από την πλευρά της, η αυστριακή ομάδα θα ενισχύσει την προσπάθεια της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, παραχωρώντας εξειδικευμένο προσωπικό και πόρους, ώστε να επιτευχθεί η απαραίτητη πρόοδος σε τομείς, όπως είναι αυτός της τεχνολογίας.

«Θα πρέπει να γίνουμε περισσότερο πραγματιστές γιατί αλλάζουμε τον τρόπο που διενεργούμε τις εργασίες, στην πραγματικότητα κάναμε τη ζωή μας πιο δύσκολη».

«Το σημείο από το οποίο ξεκινήσαμε δεν ήταν το καλύτερο. Δεν ήμασταν αφοσιωμένοι και δεν ήμασταν στη σωστή πλευρά του δρόμου ώστε να καταφέρουμε να διαχειριστούμε όλα αυτά».

«Αν σε αυτές τις δυσκολίες προσθέσουμε και την πολυπλοκότητα της διαχείρισης όχι ενός αλλά τεσσάρων project, τότε καταλήγουμε στην κατάσταση που έχουμε καταλήξει».

«Θα έχουμε μια ομάδα εργασίας. Θα πρέπει να δουλέψουμε και να ενσωματωθούμε πλήρως με την ομάδα εργασίας και οι υπόλοιποι θα πρέπει να ακολουθήσουν. Λυπάμαι αλλά αυτά είναι τα δεδομένα».

«Προσπαθούμε να το κάνουμε με τέτοιο τρόπο που θα είναι εφικτός να υλοποιηθεί από ομάδες, όπως η Toro Rosso και η Caterham, αλλά ο στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με την Red Bull Racing. Τελεία», δήλωσε ο νέος επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος F1 της Renault, Cyril Abiteboul.

Την ίδια στιγμή, η ομάδα της Red Bull «στρατολογεί» ήδη μηχανικούς με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου τμήματος που θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Renault.

«Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τομείς στους οποίους ήμαστε αρκετά ισχυροί και η Renault παρουσιάζει αδυναμίες», σχολίασε ο επικεφαλής της Red Bull Racing, C. Horner.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024