Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
F1: Διάχυτη αξονική βλάβη υπέστη ο J. Bianchi

F1: Διάχυτη αξονική βλάβη υπέστη ο J. Bianchi

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση παραμένει ο J. Bianchi, στον οποίο διαγνώστηκε διάχυτη αξονική βλάβη μετά το ατύχημα που είχε στους τελευταίους γύρους του GP Ιαπωνίας.

Με μια λιτή ανακοίνωση, η οικογένεια του J. Bianchi έδωσε στο φως της δημοσιότητας περισσότερα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του Γάλλου οδηγού της Marussia.

Την στιγμή που ο 25χρονος Γάλλος παραμένει νοσηλευόμενος για δεύτερη ημέρα σε μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Κέντρου Υγείας Mie, επιβεβαιώθηκε πως η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη και ότι ο οδηγός της Marussia έχει υποστεί διάχυτη αξονική βλάβη.

«Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας, αλλά τα μηνύματα συμπαράστασης και η στοργή για τον Jules απ’ όλο τον κόσμο έχουν αποτελέσει μια πηγή τεράστιας ανακούφισης για εμάς. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας.

O Jules παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Κέντρου Υγείας Mie στο Yokkaichi. Υπέστη διάχυτη αξονική βλάβη και βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου προσφέρει την καλύτερη δυνατή αγωγή και φροντίδα, είμαστε ευγνώμονες για ό,τι έχουν κάνει για τον Jules μετά το ατύχημα.

To νοσοκομείο θα συνεχίζει να παρακολουθεί και να προσφέρει την απαραίτητη αγωγή στον Jules, περισσότερες πληροφορίες για την εξέλιξη της υγείας του θα ανακοινωθούν όταν αυτό κριθεί απαραίτητο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της οικογενείας του J. Bianchi.

auto.in.gr

Sports in

Τι είπε ο Τσικίνιο για Κάρμο, Ιωαννίδη και τον διαιτητή του τελικού του Conference League

Ο Τσικίνιο έδωσε συνέντευξη σε Μέσο της Πορτογαλίας και μίλησε για αρκετά θέματα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024