Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Luca di Montezemolo: Ο Alonso φεύγει από την Ferrari

Luca di Montezemolo: Ο Alonso φεύγει από την Ferrari

Τo οριστικό διαζύγιο του F. Alonso με την Ferrari αποκάλυψε με δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο ο Luca di Montezemolo.

Το τέλος της συνεργασίας του F. Alonso με την Ferrari αποκάλυψε με δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο ο Luca di Montezemolo, λίγες μόνον ημέρες μετά την αποχώρησή του από την ιταλική φίρμα.

«O Alonso φεύγει για δύο λόγους: πρώτον γιατί θέλει να δοκιμάσει σε ένα νέο περιβάλλον, που θα του προσφέρει νέα κίνητρα και δεύτερον γιατί βρίσκεται σε μια ηλικία που δεν μπορεί να περιμένει πάρα πολύ ώστε να του δοθεί ξανά η δυνατότητα να κερδίζει».

«Υπέφερε μακριά από τις νίκες αυτά τα χρόνια και πιστεύω πως επιθυμεί να τις διεκδικήσει κάπου αλλού. Ο οδηγοί αγώνων πολλές φορές χρειάζονται κίνητρο, νέο περιβάλλον, νέα ερεθίσματα».

«Η περίπτωση του M. Schumacher, ο οποίος έμεινε μαζί μας για αρκετά χρόνια είναι μοναδική», δήλωσε ο Luca di Montezemolo, υπερασπιζόμενος παράλληλα την απόδοση της ιταλικής ομάδας τα προηγούμενα χρόνια.

«Τα τελευταία 15 χρόνια ήμαστε η ομάδα με τις περισσότερες νίκες στον κόσμο. Είναι αλήθεια πως για τον έναν ή τον άλλο λόγο είμαστε μακριά από το πρωτάθλημα για έξι χρόνια, ωστόσο έχουμε χάσει δύο τίτλους στον τελευταίο αγώνα».

«Η φετινή σεζόν είναι απογοητευτική σε κάθε επίπεδο, αλλά έτσι είναι τα σπορ».

Ο Luca di Montezemolo, o οποίος αποτελεί παρελθόν από τη Ferrari μετά από 23 χρόνια παραμονής στις τάξεις της ιταλικής φίρμας δεν δίστασε να σχολιάσει τον τρόπο με τον οποίο οδηγήθηκε στην παραίτηση.

«Προφανώς δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τον τρόπο που έγινε, αλλά έτσι είναι η ζωή και είναι αποδεκτό το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες μιας ιδιωτικής εταιρείας μπορούν να πάρουν μια απόφαση, τώρα είναι η αρχή μιας νέας, διαφορετικής φάσης», δήλωσε ο Ιταλός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο RAI.

auto.in.gr

Sports in

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουάιτεντ 4-0: Συντριβή για την ομάδα του Τεν Χαγκ

Η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024