Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
GP ΗΠΑ 2014: Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις με pole position για τον N. Rosberg

GP ΗΠΑ 2014: Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις με pole position για τον N. Rosberg

Από την πρώτη σειρά του grid θα εκκινήσουν τα μονοθέσια της Mercedes AMG Petronas, με τον Ν. Rosberg να επικρατεί του L. Hamilton στη μάχη της pole position.

Την ανατροπή των προγνωστικών που ήθελαν τον L. Hamilton να κατακτά μία ακόμα pole position στις κατατακτήριες δοκιμές του GP των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής πέτυχε ο N. Rosberg, επικρατώντας με σχετική ευκολία του πρωτοπόρου του πρωταθλήματος.

Ο Γερμανός κινήθηκε εξαρχής ταχύτερα από τον ομόσταυλό του, βελτιώνοντας μάλιστα κατά τη διάρκεια του Q3 τον χρόνο του και αυξάνοντας τη διαφορά που τον χώριζε έως εκείνη τη στιγμή από τον L. Hamilton στα 0,376 δευτερόλεπτα.

Αν και Bρετανός οδηγός της Mercedes AMG Petronas είχε στην τελευταία προσπάθειά του την ευκαιρία να απαντήσει δεν κατάφερε να βελτιώσει την επίδοσή του, παραμένοντας δεύτερος.

Πίσω από τα ασημένια βέλη της Mercedes AMG Petronas θα εκκινήσουν οι V. Bottas και F. Massa, ενώ ο D. Ricciardo και ο F. Alonso ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους από την πέμπτη και έκτη θέση αντιστοίχως.

Εκτός δεκάδας, εκτίοντας ποινές για την αντικατάσταση κιβωτίου ταχυτήτων ή κινητήρα, βρέθηκαν οι J. Button, D. Kvyat και S. Vettel, με τον Γερμανό να εκκινεί τον αυριανό αγώνα από το pit lane.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμών του GP ΗΠΑ και ό,τι άλλο αξίζει να γνωρίζετε για αυτό στο αφιέρωμα του auto.in.gr.

auto.in.gr

Sports in

Μίχαλ Ζεβλάκοφ στο in: «Ξεκινά μια νέα μεγάλη εποχή για τον Ολυμπιακό – Χάρηκα πολύ με την πορεία της ομάδας»

Ο παλαίμαχος αμυντικός του Ολυμπιακού, Μίχαλ Ζεβλάκοφ μίλησε στο in για τον τελικό του Confernece League κι έστειλε μήνυμα στους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024