Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
GP Βραζιλίας 2014: Poleman στις λεπτομέρειες ο N. Rosberg

GP Βραζιλίας 2014: Poleman στις λεπτομέρειες ο N. Rosberg

Μάχη μέχρι τέλους έδωσαν ο Ν. Rosberg και ο L. Hamilton, με τον Γερμανό οδηγός της Μercedes AMG Petronas να φεύγει από το Interlagos με την 10η pole position της φετινής σεζόν.

Συνέχεια στην εξαιρετική του απόδοση και στις τρεις περιόδους των ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Interlagos έδωσε ο N. Rosberg, κατακτώντας την 10η pole position της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Ο Γερμανός βρήκε αυτή τη φορά τις απαντήσεις στην επίθεση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του τελευταίου σκέλους των κατατακτήριων δοκιμών του GP Bραζιλίας, τόσο από τον L. Hamilton όσο και από τον τοπικό ήρωα F. Massa.

Πάρα την προσπάθεια του L. Hamilton να «κλέψει» στην τελευταία προσπάθειά του την pole position, o Ν. Rosberg που ακολουθούσε σε απόσταση μερικών δευτερολέπτων τον Βρετανό, βελτίωσε την επίδοσή του, ανακτώντας την πρώτη θέση των κατατακτήριων δοκιμών του GP Βραζιλίας.

Ικανός για να κάνει την έκπληξη και να αφήσει πίσω του τα ασημένια βέλη της Mercedes AMG Petronas έδειξε πως ήταν ο F. Massa, o οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη δεύτερη προσπάθειά του καθώς συνάντησε πιο αργά μονοθέσια στην πίστα.

Ο Βραζιλιάνος οδηγός της Williams θα εκκινήσει τον αυριανό αγώνα από την τρίτη θέση, δίπλα από τον V. Bottas που κατετάγη τέταρτος.

Στην τρίτη σειρά της εκκίνησης θα βρεθούν οι Button και Vettel, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Magnussen, Alonso, Ricciardo και Vettel.

Δείτεεδώτα αναλυτικά αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμών του GP Βραζιλίας και ό,τι άλλο αξίζει να γνωρίζετε για αυτό στο αφιέρωμα του auto.in.gr.

auto.in.gr

Sports in

Φοβερό comeback και πρόκριση στους τελικούς της Δύσης για τους Μάβερικς (117-116)

Οι Ντάλας Μάβερικς με φοβερό comeback νίκησαν με σκορ 117-116 σε ματς θρίλερ τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, πήραν τη σειρά με 4-2 και προκρίθηκαν στους τελικούς της Δύσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024