Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Mε… έρανο η Caterham στο Abu Dhabi

F1: Mε… έρανο η Caterham στο Abu Dhabi

Σχεδόν βέβαιη πρέπει να θεωρείται η παρουσία της Caterham στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, καθώς η βρετανική ομάδα κατάφερε να συγκεντρώσει με τη βοήθεια των υποστηριχτών της το απαιτούμενο χρηματικό ποσό.

Το χρηματικό ποσό που απαιτείται για την παρουσία της στο grid του τελευταίου Grand Prix της σεζόν φέρεται να έχει συγκεντρώσει η Caterham μετά τον ιδιότυπο έρανο που διοργάνωσε για τον σκοπό αυτό.

Η βρετανική ομάδα έδωσε τη δυνατότητα στους υποστηριχτές της να αποκτήσουν διάφορα αναμνηστικά αντικείμενα, καταβάλλοντας το ανάλογο αντίτιμο, με σκοπό να συγκεντρώσει το ποσό των 2.350.000 βρετανικών λυρών (περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ) που θα της επιτρέψει να συμμετάσχει στον τελευταίο αγώνα της αγωνιστικής σεζόν.

Η ανταπόκριση των φίλων της Caterham αλλά και της F1 ήταν εντυπωσιακή, καθώς εννέα ώρες πριν τη λήξη της προθεσμίας έχει συγκεντρωθεί το 79% του αρχικού ποσού.

«Μέσα σε μία εβδομάδα οι υποστηριχτές μας έκαναν το αδύνατο, δυνατό. Γνωρίζαμε πως ο καλύτερος τρόπος να κρατήσουμε την ομάδα ζωντανή και να προσελκύσουμε αγοραστές ήταν να αποδείξουμε με τη συμμετοχή μας στο Abu Dhabi ότι παραμένει μια αγωνιστική ομάδα. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους εκείνους που έκαναν όλο αυτό εφικτό», δήλωσε ο F. O’Connell, διαχειριστής της βρετανικής ομάδας.

Αν και εφόσον η Caterham καταφέρει να συμμετάσχει στο Grand Prix του Abu Dhabi, η βρετανική ομάδα θα πρέπει να αναζητήσει τους οδηγούς που θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι των μονοθεσίων της, καθώς ο M. Ericsson έχει ήδη διακόψει τη συνεργασία του με αυτήν, ενώ ο K. Kobayashi, το συμβόλαιο του οποίου με την Caterham βρίσκεται σε ισχύ, έχει δηλώσει πως πρόκειται να αξιολογήσει τις συνθήκες της επιστροφής του στο ρόστερ της βρετανικής ομάδας.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024