Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F. Alonso: Από οδηγός της Ferrari, υποστηρικτής της

F. Alonso: Από οδηγός της Ferrari, υποστηρικτής της

Οπαδός της Ferrari δηλώνει ο F. Alonso, παρά το γεγονός ότι ο Ισπανός μετρά τις τελευταίες ημέρες του στη ομάδα του Maranelo.

Οπαδός της Ferrari θα παραμείνει ο F. Alonso, παρά το γεγονός ότι οι δρόμοι του Ισπανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή της F1 και της Scuderia χωρίζουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Mιλώντας για το τέλος της συνεργασίας του με τη Ferrari, ο F. Alonso αποκάλυψε ότι η απόφαση δεν πάρθηκε το τελευταίο διάστημα, καθώς από το 2013 ο Ισπανός είχε αμφιβολίες για το μέλλον του στη ιταλική ομάδα.

«Δεν αποτέλεσε κάποια ιδιαίτερη στιγμή μέσα στο 2014 που άνοιξα τα μάτια μου. Από την προηγούμενη χρονιά είχα αμφιβολίες για το 2014».

«Γνώριζα πως επίκειται μια μεγάλη αλλαγή στους κανονισμούς και έτσι θεώρησα σωστό να δω πως η υπερτροφοδοτούμενη εποχή θα εξελισσόταν για τη Ferrari».

«Είχα μια πολύ στενή σχέση με τον Luca di Montezemolo. Μιλούσαμε κάθε εβδομάδα και λίγο-πολύ συμφωνήσαμε πως αν και η φετινή χρονιά δεν ήταν ανταγωνιστική θα έπρεπε να αναζητήσουμε διαφορετικές επιλογές».

«Στην καλοκαιρινή διακοπή του πρωταθλήματος ήταν η στιγμή να καθίσω με τον Πρόεδρο και να πω: Ok, θα ήθελα να αποχωρήσω».

«Προφανώς ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και νομίζω πως αισθάνθηκα ότι ήρθε στιγμή να αναζητήσω νέους στόχους, νέα κίνητρα. Δεν ήταν, πάντως, μια εύκολη απόφαση».

«Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν πρόκειται για τη σωστή ή τη λάθος απόφαση. Είμαι τόσο χαρούμενος και περήφανος για τα πέντε χρόνια που πέρασα με αυτή την υπέροχη ομάδα. Ωρίμασα ως ο οδηγός και ως άνθρωπος».

«Δεν κατακτήσαμε κάποιο πρωτάθλημα, τερματίσαμε τρεις φορές στη δεύτερη θέση και είμαι περήφανος για αυτές τις δεύτερες θέσεις και τη δουλειά που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια».

«Τώρα ήρθε η στιγμή να κλείσουμε μια πόρτα και να ανοίξουμε μια άλλη και θα δούμε πως θα πάει».

«Δεν συνεχίζω ως οδηγός της Ferrari, αλλά από τη Δευτέρα θα είμαι υποστηρικτής της», δήλωσε ο F. Alonso στο πλαίσιο του GP Abu Dhabi, του αγώνα που θα κλείσει τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

auto.in.gr

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024