Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GP Abu Dhabi 2014: Απόλυτη κυριαρχία Hamilton στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής

GP Abu Dhabi 2014: Απόλυτη κυριαρχία Hamilton στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής

Σημειώνοντας τον ταχύτερο γύρο και στο δεύτερο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών του GP Abu Dhabi, ο L. Hamilton σφράγισε την απόλυτη κυριαρχία του κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του τελευταίου αγώνα της σεζόν.

Με τον L. Hamilton στην κορυφή της κατάταξης και του δεύτερου σκέλους των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δραστηριότητα στη πίστα της Yas Marina στο Abu Dhabi.

Παρά το γεγονός ότι ο N. Rosberg κινήθηκε ταχύτερα στην αρχή της περιόδου και για όσο τα μονοθέσια της Mercedes AMG Petronas παρέμεναν στην πίστα με τη μαλακή γόμα των ελαστικών της Pirelli, o L. Hamilton ήταν αυτός που σημείωσε τον καλύτερο χρόνο του σκέλους.

Η διαφορά ανάμεσα στους δύο οδηγούς της Mercedes AMG Petronas διαμορφώθηκε στα 83 χιλιοστά του δευτερολέπτου, με τον τρίτο καλύτερο του σκέλους, K. Magnussen, να ακολουθεί σε απόσταση επτά δεκάτων του δευτερολέπτου.

Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν οι S. Vettel και V. Bottas, ενώ παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν νωρίτερα, μια θέση μέσα στους 10 ταχύτερους οδηγούς της δεύτερης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής, κατέλαβαν τόσο ο F. Massa όσο και ο J. Button.

Αντιθέτως, κάποια δυσλειτουργία στο μονοθέσιο του F. Alonso ανάγκασε τον Ισπανό να εγκαταλείψει αρκετά νωρίς τις προσπάθειές του και να παραμείνει στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Δείτεεδώτα αναλυτικά αποτελέσματα των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής του GP Αbu Dhabi και ό,τι άλλο αξίζει να γνωρίζετε για αυτό στο αφιέρωμα του auto.in.gr.

auto.in.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024