Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Εκτός Toro Rosso ο Jean Eric Vergne

F1: Εκτός Toro Rosso ο Jean Eric Vergne

Την αποχώρησή του από την ομάδα της Toro Rosso ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter o Jean-Eric Vergne.

Παρελθόν από την ομάδα της Toro Rosso αποτελεί ο Jean-Eric Vergne, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

«Παρά την καλή σεζόν και τους 22 βαθμούς, δεν θα οδηγώ το 2015 για την Toro Rosso. Ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια. Πάμε για την επόμενη μεγάλη πρόκληση», δήλωσε ο Γάλλος πιλότος της Formula 1.

Ο Jean Eric Vergne αποτελεί μέλος της Toro Rosso από το 2011, κάτι που δεν αποδείχθηκε αρκετό για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Με δεδομένη την μετακίνηση του D. Kvyat από την Τοro Rosso στην Red Bull αλλά και την προσθήκη του M. Verstapen, το κενό που δημιουργείται στις τάξεις της ιταλικής ομάδας είναι πολύ πιθανό να καλυφθεί από τον Carlo Sainz Jr.

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του Jean Eric Vergne, η μετακίνησή του σε κάποια άλλη ομάδα της Formula 1 φαντάζει αρκετά δύσκολη, από τη στιγμή μάλιστα που η παρουσία της Caterham στην επόμενη αγωνιστική σεζόν φαντάζει εξαιρετικά αμφίβολη.

auto.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024