Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
F1: Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από το στρατόπεδο της Ferrari

F1: Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από το στρατόπεδο της Ferrari

Μετά τους Νικόλα Τομπάζη και Pat Fry και ο ειδικός επί των ελαστικών Horohide Hamashima θα αποτελέσει πολύ σύντομα παρελθόν από την ομάδα της Ferrari.

Ανάμεσα στα κορυφαία στελέχη που τα τελευταία χρόνια έχουν αποτελέσει τον «κορμό» της Scuderia Ferrari έχουν εντοπίσει την αιτία του κακού οι επικεφαλής της ιταλικής ομάδας.

Μετά την πλήρη αναδιάρθρωση του τμήματος εξέλιξης κινητήρων, την «παραίτηση» του Προέδρου Luca di Montezemolo, τη αποπομπή του Stefano Domenicali αλλά και το σύντομο πέρασα του πολλά υποσχόμενου Marco Μattiacci από τη θέση του αγωνιστικού διευθυντή, ήρθε η σειρά των Νικόλα Τομπάζη, Pat Fry και Horohide Hamashima να εγκαταλείψουν το στρατόπεδο της ιταλικής ομάδας.

Οι νέες αποχωρήσεις από τη Scuderia Ferrari πραγματοποιούνται υπό το βλέμμα του νέου αγωνιστικού διευθυντή Maurizio Arrivabene και ουσιαστικά ολοκληρώνουν την προσπάθεια ανασύνταξης της ιταλικής ομάδας μετά την καταστροφική σεζόν του 2014.

Ο Νικόλας Τομπάζης αποχωρεί από τη θέση του επικεφαλής σχεδιασμού, μετρώντας 18 χρόνια παρουσίας στο Maranelo. Aντιστοίχως, ο Pat Fry βρέθηκε στη Ferrari το 2010, αναλαμβάνοντας έναν χρόνο αργότερα τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Τη θέση του επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης της απόδοσης των ελαστικών θα διατηρήσει μέχρι το τέλος του έτους ο Horohide Hamashima, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί το όνομα εκείνου που θα τον αντικαταστήσει την επόμενη χρονιά.

Ο Horohide Hamashima διατέλεσε διευθυντής του τμήματος Formula 1 της Bridgestone μέχρι και το 2010, όταν και μεταπήδησε στο MotoGP, πριν βρεθεί στη Ferrari με εισήγηση του Pat Fry.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024