Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Ο F. Alonso ο πιθανότερος αντικαταστάτης του L. Hamilton το 2016

F1: Ο F. Alonso ο πιθανότερος αντικαταστάτης του L. Hamilton το 2016

Ο F. Alonso θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του L. Hamilton το 2016 στην ομάδα Mercedes AMG Petronas σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Βρετανού δεν έχουν αίσιο τέλος.

O Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής F. Alonso πρόκειται να αποτελέσει τον βασικό μεταγραφικό στόχο της Mercedes AMG Petronas για το 2016, σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του L. Hamilton δεν καταλήξουν σε συμφωνία.

«Δεν υπάρχει βιασύνη, θα το συζητήσουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Είμαι αισιόδοξος, προτεραιότητα αποτελεί να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τους σημερινούς οδηγούς. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε ο F. Alonso θα αποτελέσει την καλύτερη δυνατή εναλλακτική, με τον V. Bottas να ακολουθεί».

«Ο Alonso αποτελεί έναν επικίνδυνο αντίπαλο σε όποιο μονοθέσιο και αν βρίσκεται. Αν έχει ένα μονοθέσιο ικανό να τον φέρει στην έκτη θέση, τότε θα τερματίσει τρίτος», δήλωσε ο T. Wolff, επικεφαλής της Mercedes AMG Petronas, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην Gazzeta de lo sport.

O Γερμανός επικεφαλής της Mercedes AMG Petronas δεν δίστασε μάλιστα να χαρακτηρίσει την ομάδα της Williams ως τον ισχυρότερο αντίπαλο για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, χωρίς βέβαια να θεωρεί απίθανη την ανάκαμψη των Red Bull και Ferrari.

auto.in.gr

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024