Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

F1: Χωρίζουν(;) οι δρόμοι Renault-Red Bull

Το έντονο ενδιαφέρον της Renault για την αγορά μιας ομάδας F1 φέρνει ακόμα πιο κοντά το ενδεχόμενο του τερματισμού της συνεργασίας με την Red Bull.

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πλέον το διαζύγιο ανάμεσα στις Renault και Red Bull, μετά και την εκδήλωση έντονου ενδιαφέροντος από την πλευρά των Γάλλων για την αγορά μιας από τις ήδη υπάρχουσες ομάδες της F1.

Oι πρώτες πληροφορίες θέλουν τη Renault να βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις για την αγορά της Toro Rosso, τη στιγμή που η γαλλική φίρμα φέρεται να έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Mercedes AMG Petronas, Βοb Bell.

Οι σχέσεις της Renault με την ομάδα της Red Bull βρίσκονται στο χειρότερο δυνατό σημείο, μετά και το απογοητευτικό ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι ο D. Kvyat αναγκάστηκε να εγκαταλείψει πριν την εκκίνηση του πρώτου αγώνα της χρονιάς με πρόβλημα στο κιβώτιο, το οποίο ενδεχομένως προκλήθηκε από τους κραδασμούς του κινητήρα της Renault και ο D. Ricciardo κατάφερε να τερματίσει μόλις έκτος, πίσω και από τον «πρωτάρη» F. Nashr.

Από την πλευρά της, η Renault -δια στόματος του επικεφαλής του τμήματος εξέλιξης κινητήρων F1, C. Abiteboul- δηλώνει πως η συνεργασία με τη Red Bull θα πρέπει να γίνει πιο στενή απ’ ότι είναι σήμερα, αναγνωρίζοντας φυσικά τα προβλήματα που έχουν προκύψει στις σχέσεις των δύο πλευρών.

auto.in.gr

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024